Libnet.ro
UNICEF

16:45

Premiile UNITER 2014: Mihaela Hancu a fost desemnata cea mai buna actrita in rol secundar

Adevărul Adevărul,
Premiile UNITER 2014: Mihaela Hancu a fost desemnata cea mai buna actrita in rol secundar

In aceasta seara se acorda Premiile celei de-a XXII-a editie a Galei UNITER 2014, la Palatul Culturii din Targu Mures. in cadrul Galei, actorul Victor Rebengiuc va fi distins cu premiul de excelenta. continuă pe Adevărul

Premiile UNITER 2014. Victor Rebengiuc a fost distins cu premiul de excelenta. Dedic acest premiu generatiei 1956

In aceasta seara se acorda Premiile celei de-a XXII-a editie a Galei UNITER 2014, la Palatul Culturii din Targu Mures. in cadrul Galei, actorul Victor Rebengiuc a primit premiul de excelenta.

Premiile UNITER 2014. Silviu Purcarete a castigat premiul pentru cel mai bun spectacol,Laszlo Bocsardi este cel mai bun regizor al anului 2013

In aceasta seara s-au acordat Premiile celei de-a XXII-a editie a Galei UNITER 2014, la Palatul Culturii din Targu Mures. Trofeul pentru cel mai bun spectacol a fost obtinut de catre Silviu Purcarete, care semneaza regia spectacolului Victor sau copiii la putere. La sectiunea cel mai bun regizor, distinctia UNITER s-a indreptat catreLaszlo Bocsardi, pentru spectacolul Hamlet.

Premiile UNITER 2014:Jozsef Barthaa castigat premiul pentru cea mai buna scenografie

In aceasta seara se acorda Premiile celei de-a XXII-a editie a Galei UNITER 2014, la Palatul Culturii din Targu Mures. in cadrul Galei, actorul Victor Rebengiuc va fi distins cu un premiu de excelenta.

A fost vanduta cea mai scumpa masina din China: Hongqi L5

Cea mai scumpa masina chinezeasca produsa vreodata a fost vanduta recent pentru un om de afaceri din Beijing. Limuzina Hongqi L5, destinata deminitarilor chinezi, a fost scoasa la vanzare pentru nu mai putin de cinci milioane de yuani, ceea ce reprezinta echivalentul a 580. 000 de euro, relateaza BBC.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )