Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un preot catolic a fost rapit in Crimeea, anunta Biserica ucraineana

Adevărul Adevărul,
Un preot catolic a fost rapit in Crimeea, anunta Biserica ucraineana

Preotul unei parohii catolice de rit oriental de la Sevastopol a fost rapit de catre persoane inarmate din biserica, a anuntat un oficial al curiei catolice ucrainene, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

UPDATE Preotul catolic, rapit in Crimeea, a fost eliberat

Preotul unei parohii catolice de rit oriental de la Sevastopol, din Peninsula ucraineana Crimeea,care fusese rapitdin bisericade catre persoaneinarmate, afost eliberat, a declarat politia din oras, dupa ce a efectuat o perchezitie in apartamentul sau, relateaza AFP.

Un preot catolic ucrainean a fost rapit in Crimeea

Preotul unei parohii catolice de rit oriental de la Sevastopol a fost rapit de catre persoane inarmate din biserica, a anuntat un oficial al curiei catolice ucrainene, relateaza straitstimes. com. Rapirea lui.

UPDATE. Preot catolic, rapit in Crimeea, eliberat.

Preotul catolic de rit oriental rapit la Sevastopol, in Peninsula ucraineana Crimeea, a fost eliberat, a declarat politia din oras, dupa ce a efectuat o perchezitie in apartamentul sau, relateaza AFP, citata de Mediafax. Politia din Sevastopol afirma ca a gasit veste antiglont in apartamentul lui Mikola Kvici, preotul parohiei in care se afla Biserica Adormirea Maicii Domnului. Un oficial din cadrul curiei ucrainene a anuntat anterior ca preotul a fost rapit din biserica de catre .

Preot catolic, rapit in Crimeea.

Preotul unei parohii catolice de rit oriental de la Sevastopol a fost rapit de catre persoane inarmate din biserica, a anuntat un oficial al curiei catolice ucrainene, relateaza AFP, citata de Mediafax. Rapirea lui Mikola Kvici, preotul parohiei de la Biserica Adormirea maicii Domnului, a fost anuntata de catre preotul Liubomir Iavorski, care a evocat amenintari multiple primite luna aceasta de catre preoti de la biserica sa. Ei au refuzat sa dea acurs presiunilor de a parasi peninsula, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1921 seconds )