Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un preot din Bacau este acuzat ca a agresat sexual cinci minore

B1 B1,
Un preot din Bacau este acuzat ca a agresat sexual cinci minore

Un preot din comuna Huruiesti, judetul Bacau, in varsta de 63 de ani, este cercetat ca ar fi agresat sexual cinci fete. in acest caz, autoritatile au deschis un dosar de cercetare penala, iar magistratii. continuă pe B1

Preot din Bacau, acuzat ca a agresat sexual cinci minore

Acuzatii extrem de grave sunt indreptate impotriva unui preot in varsta de 63 de ani din comuna Huruiesti, judetul Bacau. Acesta este cercetat ca ar fi agresat sexual cinci fete. Politia a deschis un.

Un barbat care a agresat sexual o femeie intr-o statie de metrou din Bucuresti, cautat de politisti

Politistii din Capitala au facut publice mai multe fotografii ale unui individ suspectat ca a agresat sexual o femeie in statia de metrou Lujerului si cer sprijinul populatiei pentru identificarea lui.

FOTO Politia Capitalei cere ajutorul cetatenilor pentru gasirea unui barbat banuit ca a agresat sexual o femeie

Politia Capitalei cere ajutorul cetatenilor pentru identificarea unui barbat banuit de ca ar fi agresat sexual o femeie in varsta de 28 de ani, la statiei de metrou Lujerului.

Un preot din Vaslui cere in instanta testul ADN al copilului. Nevasta l-ar fi inselat chiar cu un coleg de al sau

Un preot din Vaslui a cerut magistratilor sa dispuna un test de paternitate pentru a afla daca copilul sau, rezultat in urma casatoriei cu sotia sa, este sau nu al sau, banuind ca preoteasa l-ar fi inselat.

Scandal de proportii in Spania: Premierul Pedro Sanchez este acuzat de plagiat

Premierul spaniol Pedro Sanchez este vizat de acuzatii de plagiat cu privire la teza sa de doctorat, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Sanchez a negat acuzatiile, precizand ca va face demersuri in.

SOC iN LUMEA TEATRULUI! Din pacate, este vorba despre marea actrita Ileana Stana Ionescu (FOTO)

Legendara actrita Ileana Stana Ionescu a ales sa se retraga din teatru fix cand implineste 82 de ani. De asemenea, Doamna comediei romanesti a cerut sa fie scoasa din toate pieselein care joaca.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )