Libnet.ro
UNICEF

19:45

Presa in diagonala: Mitt Romney: Orientul Mijlociu are nevoie de un LEADERSHIP american; Comisarul european pentru Energie, Gunter Oettinger: Gazprom trebuie sa respecte regulile europene ale pietei; Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salari

Hotnews Hotnews,
Presa in diagonala: Mitt Romney: Orientul Mijlociu are nevoie de un LEADERSHIP american; Comisarul european pentru Energie, Gunter Oettinger: Gazprom trebuie sa respecte regulile europene ale pietei; Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salari

India la a doua lansare a anului 2012 si a 100-a din programul sau spatial. Racheta indiana PSLV s-a intors la zbor duminica 9 septembrie, dupa o pauza de aproape 5 luni in luna aprilie a acestui an avusese loc ultimul zbor cu satelitul RISAT 1 la bord). Ungaria va desfiinta 10. 000 de locuri de munca din sectorul de stat. Pentru a atinge totalul de 10. 000 de posturi, executivul nu va mai ocupa pozitiile vacante si va concedia cateva mii de angajati. continuă pe Hotnews

Mitt Romney: Orientul Mijlociu are nevoie de un leadership american

Tarile Orientului Mijlociu, cuprinse inca de manifestatii antiamericane, au nevoie de un leadership american, a apreciat candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, fara sa revina asupra declaratiilor sale, foarte critice, facute cu o zi inainte, relateaza AFP.

Mitt Romney agita spiritele in Orientul Mijlociu prin declaratii neinspirate

Orientul Mijlociu are nevoie de un leadership american, asta crede candidatul republican la presedintia SUA, Mitt Romney. Declaratia, considerata de presa de peste Ocean foarte neinspirata, vine intr-un moment.

Vladimir Putin se declara pregatit sa colaboreze cu Mitt Romney, calificandu-l drept un ...

Presedintele rus Vladimir Putin a confirmat marti ca este pregatit sa colaboreze cu republicanul Mitt Romney daca acesta va fi ales presedinte al Statelor Unite, adaugand nu fara ironie ca apreciaza sinceritatea acestui om care a numit Rusia inamicul geopolitic numarul unu, scrie Mediafax. Citeste si: Putin, sceptic privind flexibilitatea de care ar putea dispune Obama pe tema scutului antiracheta Vladimir Putin ii compara pe criticii sai cu cocorii slabi care nu au reusit sa il .

Protestele din Orientul Mijlociu ridica pretul petrolului

Crestere de peste 1% pe piata SUA, ieri dimineata Cotatiile petrolului brut au urcat ieri, la bursele din New York si Londra, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani, pe fondul temerilor legate de faptul ca protestele din Yemen si Libia ar putea ameninta livrarile de profil din Orientul Mijlociu.

Papa Benedict al XVI-lea indeamna Orientul Mijlociu sa spuna nu razbunarii

Papa Benedict al XVI-lea a indemnat popoarele din Orientul Mijlociu sa spuna nu razbunarii si sa interzica violenta verbala si fizica, acceptand societatea pluralista, informeaza.

Liban: Papa pledeaza impotriva razbunarii si a violentelor in Orientul Mijlociu.

Papa Benedict al XVI-lea, aflat in vizita in Liban, a indemnat sambata popoarele din Orientul Mijlociu sa spuna nu razbunarii si sa interzica violenta verbala si fizica, pentru a imbratisa in schimb societatea pluralista, relateaza AFP, citata de Agerpres. Citeste si Libanul este in stare de alerta pentru vizita Papei Benedict al XVI-lea Suveranul Pontif a lansat acest apel in cadrul unei alocutiuni rostite la palatul prezidential de la Baabda, in apropierea capitalei libaneze Beirut, .

Ce se intampla cu barbatul care ar fi dezlantuit iadul in Orientul Mijlociu. Vezi FILMUL care a starnit furia arabilor

Posibilul autor al filmului controversat despre Islam care a provocat violente in Orientul Mijlociu si Maghreb se afla sub protectia politiei la sud de Los Angeles, informeaza AFP. Barbatul este suspectat ca a.

Proteste impotriva filmului anti-islamic in mai multe tari din Orientul Mijlociu: Sute de persoane ranite, zeci arestate

Protestele fata de filmul Inocenta musulmanilor, in care musulmanii sunt prezentati ca persoane imorale si exagerat de violente, au degenerat joi in mai multe tari din Orientul Mijlociu. Potrivit BBC, in.

Blaga: PDL nu are nevoie de salvatori. Nu avem probleme sa intram in Parlament.

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, de la Scoala Femeilor Democrat Liberale ca partidul pe care il conduce nu are nevoie de salvatori ci de o coagulare a fortelor de dreapta, potrivit Mediafax. Noi nu avem probleme sa intram in Parlament. PDL nu are nevoie de salvatori. Are barbati si femei in stare sa se bata pentru PDL. Suntem de acord ca este nevoie de aceasta coagulare [. ] Avem munitie pentru a lupta cu USL-ul. Va trebui sa ducem dezbaterea acolo unde ne convine.

Samaras: Grecia are nevoie de un interval suplimentar de doi ani pentru aplicarea reformelor si de lichiditati de la BCE

Premierul grec Antonis Samaras declarat astazi ca Grecia are nevoie sa obtina de la creditorii sai un termen suplimentar de doi ani pentru a-si respecta obiectivele bugetare, precum si de lichiditati de la Banca Centrala Europeana BCE), transmite AFP, potrivit HotNews. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )