Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vladimir Putin se declara pregatit sa colaboreze cu Mitt Romney, calificandu-l drept un ...

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin se declara pregatit sa colaboreze cu Mitt Romney, calificandu-l drept un ...

Presedintele rus Vladimir Putin a confirmat marti ca este pregatit sa colaboreze cu republicanul Mitt Romney daca acesta va fi ales presedinte al Statelor Unite, adaugand nu fara ironie ca apreciaza sinceritatea acestui om care a numit Rusia inamicul geopolitic numarul unu, scrie Mediafax. Citeste si: Putin, sceptic privind flexibilitatea de care ar putea dispune Obama pe tema scutului antiracheta Vladimir Putin ii compara pe criticii sai cu cocorii slabi care nu au reusit sa il . continuă pe România Liberă

Mitt Romney sustine ca Iranul este cel mai mare esec al presedintelui Barack Obama.

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, a declarat ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost probabil cel mai mare esec al acestuia, promitand o aborare diferita daca va fi ales, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si SUA sunt gata sa faca fata provocarii iraniene la toate nivelurile - ministru israelianBarack Obama: Bill Clinton ar trebui numit secretar pentru explicarea lucrurilor Intr-un interviu acordat duminica postului de televiziune NBC, Romney .

Mitt Romney, atac la adresa lui Barack Obama: Gestionarea dosarului iranian, cel mai mare esec al sau

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Mitt Romney, este de parere ca gestionarea dosarului iranian de catre Barack Obama a fost cel mai mare esec al acestuia. Republicanul a promis o aborare.

Mitt Romney se foloseste de Dumnezeu in campania sa electorala

Candidatul republican Mitt Romney l-a plasat pe Dumnezeu in centrul cursei pentru Casa Alba, sambata, intr-o aparitie alaturi de evanghelistul Pat Robertson in statul cheie Virginia, relateaza.

Raspunsul Rusiei la ancheta Comisiei Europene: Vladimir Putin plaseaza Gazprom sub protectia sa, in numele intereselor strategice

Presedintele Vladimir Putin a plasat sub controlul si protectia statului intreprinderile rusesti strategice care opereaza in strainatate, prin care Rusia poate refuza accesul la informatii solicitate de tari straine sau organizatii internationale, la o saptamana dupa ce Comisia Europeana a anuntat deschiderea unei anchete impotriva Gazprom, scrie AFP.

Vladimir Putin consolideaza rezervele de aur ale Rusiei, inaintea unor transformari globale

Presedintele Rusiei Vladimir Putin consolideaza rezervele de aur ale Rusiei cat de repede poate, inaintea uneia din cele mai importante transformari a ordinii mondiale din ultimele sute de ani, care ar putea fi.

Ancheta impotriva Gazprom: Vladimir Putin critica abordarea neconstructiva a UE

Presedintele rus Vladimir Putin a criticat duminica abordarea neconstructiva a Bruxellesului, in contextul in care Comisia Europeana a deschis in aceasta saptamana o ancheta impotriva gigantului producator si furnizor de gaze rus Gazprom, suspectat de practici anticoncurentiale, transmite AFP.

Vladimir Putin ii compara pe criticii sai cu pasari slabe

Presedintele rus Vladimir Putin le-a raspuns duminica opozantilor care au ras de zborul sau cu deltaplanul alaturi de cocorii siberieni, comparandu-i pe acestia cu pasarile slabe care nu au reusit sa il.

Vladimir Putin: Rusia, noua ruta de tranzit intre Europa si Orientul Extrem

Rusia doreste sa devina noua ruta de tranzit global care face legatura intre Europa si tarile din Orientul indepartat, a afirmat, duminica, presedintele rus Vladimir Putin, la summit-ul APEC desfasurat la.

Vladimir Putin: Rusia vrea sa devina noua ruta de tranzit intre Europa si Extremul Orient

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat duminica, la Summitul APEC din Vladivostok, ca Rusia doreste sa devina noua ruta de tranzit global care sa conecteze Europe de Extremul Orient, relateaza Ria Novosti.

Vladimir Putin ii compara pe criticii sai cu cocorii slabi care nu au reusit ...

Presedintele rus Vladimir Putin le-a raspuns duminica opozantilor care au ras de zborul sau cu deltaplanul alaturi de cocorii siberieni, comparandu-i pe acestia cu pasarile slabe care nu au reusit sa il urmeze, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Chiar dupa sosirea la Vladivostok, in Extremul Orient rusesc, unde a avut loc la acest sfarsit de saptamana summitul anual al Forumului pentru cooperare economica Asia-Pacific APEC), Putin a efectuat acest zbor, in costum alb, insotit de mai multe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )