Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presa din Statele Unite ii creioneaza portretul Simonei: Discreta Halep nu a trecut niciodata de turul secund la Roland Garros!

Adevărul Adevărul,
Presa din Statele Unite ii creioneaza portretul Simonei: Discreta Halep nu a trecut niciodata de turul secund la Roland Garros!

Cu patru zile inainte de startul celui de-al doilea turneul de Mare Slem al anului, Roland Garros, jurnalistii americani de la News Observer considera ca nicio jucatoare din circuitul feminin nu-i poate pune probleme Serenei Williams, cu atat mai mult Simona Halep, care a fost o prezenta discreta la editiile trecute ale Openului de la Paris. continuă pe Adevărul

Statele Unite au observat miscari de trupe la frontiera Ucrainei, dar retragerea inca nu a avut loc

Statele Unite ale Americii au observat miercuri miscari ale trupelor militare ruse de la granita cu Ucraina, insa nu pot confirma o retragere a acestora, conform anuntului facut recent de Vladimir Putin, informeaza AFP.

Rusia avertizeaza: Gazul de sist livrat Europei de Statele Unite va fi de doua ori mai scump decat cel rusesc

Ministrul rus al Energiei, Alexandr Novak, a afirmat luni ca gazul care ar putea fi vandut Europei de catre Statele Unite va fi de aproape doua ori mai scump decat cel furnizat de Rusia, informeaza AFP.

Cinci ofiteri ai armatei chineze, inculpati in Statele Unite pentru spionaj economic

Cinci ofiteri ai armatei chineze au fost inculpati, in Statele Unite, pentru spionaj economic. Actiunea ofiterilor chinezi a vizat sase companii americane, anunta procurorul-general american, Eric Holder, citat.

Google pregateste tranzactia anului: cumpara al patrulea site din Statele Unite

Cea mai mare platforma care transmite meciuri de jocuri pe calculator, Twitch, va fi cumparata in curand de Google/YouTube, pentru o noua suma uriasa - un miliard de dolari.

Presa oficiala chineza numeste Statele Unite canalie marunta si huligan de rang inalt

Presa oficiala chineza catalogheaza SUAdrept o canalie marunta si un huligan de rang inalt, drept replica la inculparea de catre justitia americana a cinci ofiteri chinezi acuzati de.

Cafeneaua unui cuplu de romani din Atlanta a fost desemnata una dintre cele mai bune din America

De vreo cateva zile bune, nu ma mai pot abtine sa nu ma umflu in pene si sa ma bucur enorm pentru prietenii mei, Daniela Staiculescu si Octavian Stan, doi ingineri cu doctorate care locuiesc in Atlanta de 18 ani. Prestigiosul website The Daily Meal a plasat Condesa Coffee din Atlanta, aflata in proprietatea lor, pe locul 10 din 50 in Statele Unite.

Statele Unite: O persoana s-a infectat cu MERS in urma contactului cu un bolnav

Un locuitor din Illinois a contactat la inceputul lui mai coronavirusul MERS dupa ce a intrat in contact cu un prim american infectat de acest nou agent patogen aparut in Arabia Saudita, au anuntat sambata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )