Libnet.ro
UNICEF

17:45

Presa internationala: Regele Mihai al Romaniei isi traieste ultimele ore sau zile din viata

B1 B1,
Presa internationala: Regele Mihai al Romaniei isi traieste ultimele ore sau zile din viata

Vestile despre inrautatirea starii de sanatate a Regelui Mihai au ajuns in presa internationala, site-ul royalcentral. co. uk, care publica stiri despre familiie regale din Europa, anuntand. continuă pe B1

De ce nu vrea Regele Mihai sa isi vada nepotul?

Fostul Print Nicolae al Romaniei, nepotul Regelui Mihai, nu a fost lasat sa intre in resedinta Majestatii Sale, iscandu-se astfel un conflict fizic si verbal. Iata ce s-a intamplat.

Regele Mihai. Detaliul cumplit din comunicatul Familiei Regale despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Regele Mihai. Familia Regala a Romaniei a comunicat ca Regele Mihai este in stare de suferinta, iar marti seara acesta a avut parte de sfanta impartasanie. Aseara marti seara.

Cine sunt maicutele care il ingrijesc pe Regele Mihai

Alaturi de Regele Mihai, la resedinta sa din Elvetia se afla de 19 luni, de cand a fost diagnosticat cu leucemie cronica si carcinom metastazant doua maicute. Acestea fac parte din obstea singurei.

Ce avere are, de fapt, Regele Mihai si cati bani incaseaza lunar de la stat

La 96 de ani, Regele Mihai are grave probleme de sanatate. Starea sa generala s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, anunta Casa Regala, care precizeaza.

Traian Basescu, in 2011, despre Regele Mihai: A fost sluga la rusi. De ce era atacat fostul monarh al Romaniei

Traian Basescu, presedinte al Romaniei in perioada 2004-2014, declara, intr-un interviu din iunie 2011, ca abdicarea din decembrie 1947 nu a fost un act patriotic, ci doar a aratat ca Regele Mihai a fost sluga la rusi. Peste ani, acelasi presedinte va fi vazut drept una dintre persoanele vinovate de retragerea titlului de Principe al Romaniei pe care il detinea Nicolae, nepotul Regelui Mihai.

Cum functiona economia Romaniei in perioada in care Regele Mihai a condus destinele tarii

Perioada premergatoare celui de al Doilea Razboi Mondial a fost considerata una din cele mai dinamice pentru economia Romaniei care a recuperat din pierderile perioadei de criza din anii `30, insa dupa.

BATAIE la Casa Regala! Principele Nicolae ar fi fortat usa casei din Elvetia pentru a-l vedea pe Regele Mihai. O persoana a fost ranita

Scandal urias la Casa Regala a Romaniei, in contextul agravarii starii de sanatate a Regelui Mihai. Potrivit membrilor familiei, fostul principe Nicolae ar fi incercat sa intre cu forta.

Casa Regala, anunt de ultima ora: Regele Mihai a fost impartasit

Casa Regala a oferit noi informatii despre starea de sanatatate Regelul Mihai, precizand intr-un comunicat ca sarbatoarea Sf. Mihail si Gavril, ocazie in care monarhul isi sarbatorea.

Casa Regala: Marea sarbatoare a Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta. Monarhul, impartasit marti seara

Casa Regala a Romaniei anunta miercuri ca sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta. De asemenea, precizeaza ca regele Mihai a fost impartasit marti de un trimis al iPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale si Meridionale.

Principesa Elena: Sunt dezamagita de fiul meu, Nicolae. A nesocotit intimitatea tatalui meu, Regele Mihai/ Fiul meu a dat dovada de dispret fata de Romania

Principesa Elena, fiica Regelui Mihai si mama lui Nicolae Medforth-Mills, a transmis o declaratie publica joi in care se declara dezamagita de fiul sau si ingrijorata de faptele sale, considerand ca acesta, incercand sa intre sa il vada pe Regele Mihai, a nesocotit intimitatea si demnitatea tatalui sau. Mai mult, aceasta isi acuza fiul ca a dat dovada de dispret fata de Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )