Libnet.ro
UNICEF

06:30

Presa internationala scrie despre protestul romnilor din diaspora de la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala scrie despre protestul romnilor din diaspora de la Bucuresti

Zeci de mii de romani care traiesc in strainatate s-au adunat vineri, la Bucuresti, la un protest antiguvernamental, cerand guvernului de stanga sa demisioneze si acuzand coruptia si tentativele coalitiei la putere de a slabi justitia, relateaza agentiile de presa si media internationale. Presa straina atrage atentia si asupra ciocnirilor dintre protestatari si fortele de ordine. continuă pe Hotnews

Presa internationala scrie despre protestul de vineri al diasporei, din Piata Victoriei din Capitala

Presa internationala scrie despre protestul romanilor din diaspora, care va avea loc vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Romanii din diaspora se intorc acasa inainte de de protestul anti-guvernamental, titreaza Associated Press, citata de ABC News, New York Times si The Washington Post.

Protestul Diasporei a intrat in vizorul presei internationale: Romanii vor cere demisia Guvernului si alegeri anticipate

Presa internationala scrie despre protestul romanilor din Diaspora, care va avea loc vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Romanii din diaspora se intorc acasa inainte de de protestul anti-guvernamental, titreaza Associated Press,.

Decizie dupa amenintarea cu flacari si sange la protestul romanilor din diaspora

Ovidiu Grosu, cel care sustine ca a initiat protestul din 10 august, a fost pus sub control judiciar. Barbatul care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august a spus.

MINISTRUL APARARII, declaratii INCENDIARE despre protestul DIASPOREI! Adevaratul motiv pentru care romanii ies in strada

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, si-a exprimat speranta ca protestul romanilor din diaspora va fi unul pasnic. Totodata, demnitarulaprecizat ca din punctul sau de vedere.

Fifor, despre protestul Diasporei: Este un protest politic. Ne dorim sa fie pasnic si sa nu se dea curs provocarilor

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale, si sa nu se dea curs provocarilor pe care spune ca le-a vazut in ultima vreme. Fifor a declarat ca de aproape doi ani se guverneaza sub o presiune extraordinara, desi actualul guvern este perfect legitim, potrivit News. ro.

Fifor, despre protestul diasporei: Este un protest politic, ne dorim sa fie pasnic

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale,.

Presa internationala, despre manifestatiile antiguvernamentale marcate de violenta de la Bucuresti

Agentiile de presa internationale, precum si cele mai importante publicatii din Statele Unite, Franta, Italia, Marea Britanie relateaza despre protestul violent de vineri seara de la Bucuresti.

PROTESTELE de la Bucuresti ajung in presa internationala: Mii de manifestanti sunt suparati de modul in care Romania este guvernata

Jurnalistii Associated Press scriu ca mii de oameni din diaspora, dar si din tara, s-au strans vineri in Piata Victoriei, la mitingul anti-guvern. Potrivit jurnalistilor straini, manifestantii sunt.

Coloana de masini cu romani din diaspora in drum spre Bucuresti. Acestia vor face o oprire in Cluj

O coloana de masini cu romani din diaspora ce revin in tara pentru a participa la mitingul din Piata Victoriei din 10 august a intrat pe la Vama Bors miercuri seara. Acestia au trecut joi prin Huedin si se.

Prima coloana de masini cu romni din Diaspora a ajuns n Huedin si se ndreapta spre Cluj: Uniti salvam toata Romnia

Coloana de masini cu romani din Diaspora veniti in tara pentru mitingul din 10 august si care a ajuns miercuri seara in Vama Bors se afla joi in Huedin, indreptandu-se spre Cluj.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )