Libnet.ro
UNICEF

00:06

Presa straina: Republica Moldova se scufunda intr-o criza politica ce pare fara iesire

Antena3 Antena3,
Presa straina: Republica Moldova se scufunda intr-o criza politica ce pare fara iesire

Presa straina: Republica Moldova se scufunda intr-o criza politica ce pare fara iesire. continuă pe Antena3

Leonard Orban: Alegerile anticipate n-ar face decat sa prelungeasca criza politica din Republica Moldova

Consilierul prezidential pe probleme de afaceri europene, Leonard Orban, arata ca instabilitatea politica din Republica Moldova trebuie sa inceteze, iar declansarea alegerilor anticipate nu ar face altceva decat sa adanceasca criza politica de la Chisinau.

Iohannis, multumit de noul Guvern de la Chisinau: Republica Moldova a realizat un pas important in depasirea crizei politice

Presedintele Klaus Iohannis se declara multumit de investirea Guvernului Filip de la Chinau, aratand ca, astfel, Republica Moldova a depasit criza politica.

Parlamentul European: Rusia trebuie sa inceteze sa se amestece in conflictele din Georgia, Republica Moldova si Ucraina

Rusia trebuie sa inceteze sa se amestece direct sau indirect in conflictele din Georgia, Republica Moldova si Ucraina si sa nu mai interfereze cu aspiratiile lor europene, afirma Parlamentul European PE) intr-un raport privind progresele reformelor din aceste tari, votat joi.

Kremlinul anunta ca monitorizeaza atent evenimentele din Republica Moldova

Kremlinul monitorizeaza cu atentie evenimentele din Republica Moldova si indeamna toate partile sa respecte legea si sa se abtina de la violente, a declarat joi Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al .

Republica Moldova: o noua veriga in lantul puterii discretionare

Ceea ce se intampla acum in politica din Republica Moldova trebuie explicat privind mai atent la evolutia sistemului de partide dupa ce Partidul Comunist Moldovenesc, filiala Partidului Comunist al Uniunii Sovietice din Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca, pierde oficial statutul de partid unic.

Putin a convocat de urgenta Consiliul de Securitate al Rusiei pentru a discuta situatia din Republica Moldova

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a convocat vineri, 23 ianuarie, membrii Consiliului de Securitate a Rusiei pentru a discuta despre situatia din Republica Moldova.

Apel catre Iohannis si Ciolos: Va cerem de urgenta sa faceti oferta unirii pentru Republica Moldova

Tinerii ii cer presedintelui si premierului roman sa faca de urgenta un apel pentru unirea cu Republica Moldova. Mesajul a venit de la Iulia Modiga, vicepresedinte al Platformei Unioniste Actiunea.

Republica Moldova a mai pierdut un dosar la CEDO. Politistii au torturat victima pana si-a pierdut cunostinta

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat Republica Moldova in cauza Cazanbaev C. contra Moldovei si a obligat Guvernul de la Chisinau sa-i achite victimei prejudiciu moral in valoare de 12 000 de euro.

Societatea civila din Republica Moldova considera ca guvernul Filip a fost investit in mod nedemocratic

Societatea civila din Republica Moldova considera ca guvernul Filip a fost investit in mod nedemocratic.

Basescu: Putin a convocat un Consiliu de Securitate pe tema Republica Moldova, Iohannis si Ciolos urmaresc de pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu i-a taxat din nou pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. Liderul Miscarii Populare afirma ca, in timp ce la Moscova presedintele Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situatiei din Republica Moldova, la Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos urmaresc de pe Facebook evenimentele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )