Libnet.ro
UNICEF

07:45

Presa straina scrie despre retinerea fratelui presedintelui Romaniei

Antena3 Antena3,
Presa straina scrie despre retinerea fratelui presedintelui Romaniei

Presa straina comenteaza cazul retinerii lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, explicand ca justitia din Romania face obiectul unei monitorizari speciale a Uniunii Europene in materie de. continuă pe Antena3

Romania, din nou pe prima pagina a ziarelor straine. Retinerea fratelui presedintelui Basescu face inconjurul lumii

Suntem din nou cap de afis in presa straina. Vestea arestarii fratelui presedintelui Romaniei face inconjurul lumii, o buna parte din agentiile de stiri si canalele media internationale fiind la curent cu situatia din Romania.

Premierul Ponta: Discursul lui Traian Basescu despre cazul fratelui sau este o ipocrizie daca nu este insotit si de demisie

Discursul presedintelui Traian Basescu legat de cazul fratelui sau reprezinta o ipocrizie daca nu va fi insotit si de demisia din functia prezidentiala, considera premierul Victor Ponta. Orice decizie a.

Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanta, despre retinerea lui Mircea Basescu: Ma intristeaza ce se intampla, oricine ar fi

Liderul PNL Constanta, Gheorghe Dragomir, se declara intristat de ce se intampla cu Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut. Si intermediarul mitei a ajuns in arest

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti. De asemenea, joi seara, a fost retinut si Marian Capatina, presupusul intermediar al mitei, care ar fi primit la randul sau 350. 000 de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )