Libnet.ro
UNICEF

11:31

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca saptamana viitoare va anula decretul de acordare a cetateniei moldovenesti lui Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca saptamana viitoare va anula decretul de acordare a cetateniei moldovenesti lui Traian Basescu

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca saptamana viitoare ii va anula decretul privind cetatenia de moldovean a fostului lider de la Cotroceni, Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, va fi investit in functie la 23 decembrie

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, va fi investit in functie in cadrul unei sedinte solemne comune a Parlamentului si Curtii Constitutionale va avea loc la 23 decembrie la Palatul Republicii.

Igor Dodon a anuntat ca saptamana viitoare va anula decretul de acordare a cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a anuntat ca saptamana viitoare va anula decretul de acordare a cetateniei fostului presedinte, Traian Basescu, informeaza report. md. Viitorul.

Dodon: Care va fi reactia Romaniei daca noi vom sustine separatistii in Transilvania?

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat luni, 12 decembrie, ca Bucurestiul ar trebui sa inceteze politica unionista in raport cu Moldova. in acest context, Dodon se intreaba cum ar reactiona Romania daca Moldova ar sustine separatistii din Transilvania care cer unirea cu Ungaria.

Dodon, dupa victoria PSD in alegerile din Romania: Mizam ca miscarile unioniste vor fi tratate ca niste entitati radicale!

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat luni, 12 decembrie, rezultatele alegerilor legislative din Romania. El a felicitat Partidul Social Democrat, care a obtinut 46% din voturile alegatorilor.

Traian Basescu ar putea ramane fara cetatenia Republicii Moldova. Dodon a anuntat ca vrea sa anuleze decretul prin care fostul sef de stat a primit cetatenia

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca saptamana viitoare ii va anula decretul privind cetatenia de moldovean a fostului lider de la Cotroceni, Traian Basescu.

Basescu, despre retragerea cetateniei moldovenesti: De la un bolsevic te poti astepta la orice. Deocamdata, Dodon da tarcoale la palatul prezidential de la Chisinau, e un civil oarecare (VIDEO)

Traian Basescu a comentat joi, pentru B1 TV, faptul ca presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca saptamana viitoare va retrage decretul prin care fostul sef al statului i s-a.

Dodon, despre faptul ca Plahotniuc si-ar dori functia de premier: Nu voi semna un asemenea decret! Daca vreti, mergem la referendum

Dupa ce liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, a declarat ca Vlad Plahotniuc isi doreste functia de premier, iar pana la Revelion ar putea sa o si obtina, presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, afirma ca nu va semna decretul de numire in functie a democratului.

Dodon s-a intalnit cu Episcopul Marchel. Cel care l-a sprijinit deschis in campania electorala si o acuza pe Maia Sandu ca nu este crestina

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a postat miercuri, 14 decembrie, un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care anunta ca a avut o intrevedere cu Episcopul de Balti si Falesti, Marchel.

Dodon, dupa validarea mandatului de presedinte: Voi cere ca ziua de investire sa fie cat mai rapida! VIDEO

La scurt timp dupa ce Curtea Constitutionala a validat marti, 13 decembrie, mandatul presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, acesta a organizat un brifieng de presa. Dodon afirma ca va ii va solicita lui Andrian Candu, dar si lui Alexandru Tanase ca procedura de investire in functie sa aiba loc cat mai repede.

Dodon il felicita pe noul lider separatist din Transnistria: Aceasta va deschide o pagina noua in relatiile dintre Chisinau si Tiraspol

Presedintele ales al Moldovei, Igor Dodon, l-a felicitat luni, 12 decembrie, pe noul lider separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, care a obtinut victoria in alegerile prezidentiale din Transnistria. in acest context, Dodon propune o intrevedere dintre cei doi pe malul stang al Nistrului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )