Libnet.ro
UNICEF

18:15

Presedintele Barack Obama isi incepe vizita de trei zile in Europa. Air Force One a aterizat la Stockholm

Adevărul Adevărul,
Presedintele Barack Obama isi incepe vizita de trei zile in Europa. Air Force One a aterizat la Stockholm

Dupa ce a contramandat vizita la Moscova, unde trebuia sa se intalneasca cu liderul rus Vladimir Putin inaintea summitului G20, presedintele Barack Obama a adaugat pe itinerarul sau Suedia. Miercuri dimineata, avionul prezidential Air Force One a aterizat la Stockholm, unde Obama si-a inceput vizita de trei zile prin Europa. continuă pe Adevărul

Barack Obama le da noi asigurari europenilor ca SUA nu-i spioneaza

Barack Obama a asigurat europenii, miercuri la Stockholm, ca SUA nu ii spioneaza, nu verifica mail-uri si nu intercepteaza convorbiri telefonice. Presedintele american a declarat ca programele SUA de supraveghere.

Barack Obama se va intalni cu presedintii Frantei si Chinei, la summitul G20

Presedintele american Barack Obama se va intalni cu omologul sau francez, Francois Hollande, si cu cel chinez, Xi Jinping. intalnirea va avea loc la summitul G20 de la sfarsitul saptamanii, a anuntat mier.

CRIZA SIRIA. Primele reactii ale lui Bashar al-Assad dupa declaratiile lui Barack Obama. ...

Liderul sirian, Basharal-Assad, a reactiuonat la declaratiile lui Barack Obama. El a declarat, duminica, dupa o zi de declaratiile presedintelui american privind actiuni militare in aceasta tara, ca Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe, informeaza Mediafax. CITITI SI: SUA sustine ca are dovezi despre folosirea gazelor in Siria Presedintele sirian, citat de agentia oficiala Sana, a afirmat ca Siria, multumita rezistentei poporului si armatei, continua sa acumuleze .

Bradley Manning a depus o cerere de gratiere adresata lui Barack Obama

Bradley Manning, condamnat la 35 de ani de inchisoare pentru cea mai mare scurgere de documente secrete din istoria Statelor Unite, a depus o cerere de gratiere din partea presedintelui Barack Obama, a anuntat avocatul sau, citat de AFP.

Sirienii din Damasc il iau in ras pe Barack Obama: Este un las si un fricos

Sirienii din Damasc iau in deradere decizia presedintelui american, Barack Obama, de a cere aprobarea Congresului pentru o interventie militara in Siria. Locuitorii Damascului l-au numit las si fricos,.

Actiunea Speed, a IPJ Dambovita, s-a lasat cu 2.250 de amenzi in trei zile

Numar record de amenzi aplicate de politistii de la rutiera in doar trei zile. Actiunea s-a inscris in calendarul campaniei preventive SPEED, desfasurata pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL Organizatia Politiilor Europene).

Aproape 30.000 de amenzi au fost date soferilor in doar trei zile

Aproape 30. 000 de amenzi au fost date si aproximativ 1. 100 de permise de conducere au fost retinute, in trei zile, de politistii rutieri. Valoarea sanctiunilor contraventionale din aceste zile se ridica la peste 5,3 milioane de euro. in aceasta perioada, aproape 500 de radare au fost utilizate zilnic.

SUA: Un nou proiect de lege limiteaza loviturile militare in Siria la 90 de zile

Un nou proiect de rezolutie parlamentara a fost elaborat marti in Senatul american pentru a-l autoriza pe presedintele Barack Obama sa declanseze lovituri militare in Siria pe o perioada de 60 de zile, cu posibilitatea extinderii la 90 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )