Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Basescu: ma gandesc profund la cererea de gratiere a lui Gigi Becali

Adevărul Adevărul,
Presedintele Basescu: ma gandesc profund la cererea de gratiere a lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca se gandeste profund la cererea omului de afaceri Gigi Becali de a fi gratiat. Va asigur ca foarte curand voi avea un raspuns si il voi face public, a mentionat presedintele. De asemenea, acesta a adaugat ca in perioada urmatoare se va interesa de modul in care detinutii romani isi ispasesc pedepsele la inchisoare. continuă pe Adevărul

VIDEO Traian Basescu, despre gratierea lui Gigi Becali: Gandesc profund, nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana care a mutat gardul

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, raspunzand unei intrebari, ca se gandeste profund cu privire la gratierea lui Gigi Becali, mentionand ca nu este o decizie usoara, pentru ca nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana de 80 de ani care a mutat gardul.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gigi Becali: Ma gandesc profund, nu e o decizie usoara (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca se gandeste la gratierea luiGigi Becali, dar ca aceasta nu este o decizie usoara. intrebat daca a primit.

Il gratiaza Basescu pe Becali? Gandesc profund

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declart joi sera intr-o conferinta de presa ca se gandese la gratierea lui Gigi Becali. SONDAJ: Ar trebui gratiat Gigi Becali? .

Il gratiaza Basescu pe Becali: Gandesc profund

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declart joi sera intr-o conferinta de presa ca se gandese la gratierea lui Gigi Becali. SONDAJ: Ar trebui gratiat Gigi Becali? .

Basescu, despre gratierea lui Becali: Gandesc profund. Nu e o decizie usoara

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, despre gratierea lui Gigi Becali, ca gandeste profund si ca nu este o decizie usoara, el adaugand ca va discuta si in privinta sesizarii facute de Becali cu privire la tratamentul din inchisoare.

Presedintele Basescu face o declaratie de presa la ora 18.30.

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax.

Gyorgy Frunda: Presedintele Basescu incearca sa sperie Parlamentul

Consilierul onorific al premierului, Gyorgy Frunda, a comentat atacul lui Traian Basescu la adresa Parlamentului, spunand ca presedintele incearca sa ii sperie pe membrii acestei institutii. Presedintele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )