Libnet.ro
UNICEF

09:47

Il gratiaza Basescu pe Becali? Gandesc profund

Online Sport Online Sport,
Il gratiaza Basescu pe Becali? Gandesc profund

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declart joi sera intr-o conferinta de presa ca se gandese la gratierea lui Gigi Becali. SONDAJ: Ar trebui gratiat Gigi Becali? . continuă pe Online Sport

Il gratiaza Basescu pe Becali: Gandesc profund

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declart joi sera intr-o conferinta de presa ca se gandese la gratierea lui Gigi Becali. SONDAJ: Ar trebui gratiat Gigi Becali? .

Basescu, despre gratierea lui Becali: Gandesc profund. Nu e o decizie usoara

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, despre gratierea lui Gigi Becali, ca gandeste profund si ca nu este o decizie usoara, el adaugand ca va discuta si in privinta sesizarii facute de Becali cu privire la tratamentul din inchisoare.

VIDEO Traian Basescu, despre gratierea lui Gigi Becali: Gandesc profund, nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana care a mutat gardul

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, raspunzand unei intrebari, ca se gandeste profund cu privire la gratierea lui Gigi Becali, mentionand ca nu este o decizie usoara, pentru ca nu discutam de o femeie cu patru copii acasa sau de o batrana de 80 de ani care a mutat gardul.

Presedintele Basescu: ma gandesc profund la cererea de gratiere a lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca se gandeste profund la cererea omului de afaceri Gigi Becali de a fi gratiat. Va asigur ca foarte curand voi avea un raspuns si il voi face public, a mentionat presedintele. De asemenea, acesta a adaugat ca in perioada urmatoare se va interesa de modul in care detinutii romani isi ispasesc pedepsele la inchisoare.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gigi Becali: Ma gandesc profund, nu e o decizie usoara (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca se gandeste la gratierea luiGigi Becali, dar ca aceasta nu este o decizie usoara. intrebat daca a primit.

Victor Ponta: Mi-as dori candva sa fiu presedintele Romaniei

Premierul Romaniei, Victor Ponta a declarat, in seara asta, la un post de stiri, ca si ar dori sa ajunga presedintele tarii: Mi-as dori candva sa fiu presedinte, dar la sfarsitul anului as vrea sa fiu prim ministru. Nu putem insa transa in aceasta seara problema candidatului. Am spus ca vad mai multi candidati capabili la prezidentiale cum ar fi si domnul Isarescu, Oprescu, Tariceanu, Geoana. Nu vreau sa spun ca numai eu sunt bun.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )