Libnet.ro
UNICEF

11:16

Presedintele Basescu a promulgat legea privind reducerea CAS

Antena3 Antena3,
Presedintele Basescu a promulgat legea privind reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, de la Palatul Cotroceni, ca a promulgat legea privind reducerea CAS cu 5%. Am promulgat legea reducerii CAS cu 5%, dar nu pot s-o promulg fara explicatii. Am semna. continuă pe Antena3

Basescu prevesteste un COLAPS ECONOMIC, dupa promulgarea legii privind reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu face declaratii, joi seara, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale sefului statului:- despre legea de reducerea a CAS-ului. Va avea un impact foarte mare pentru viata.

Basescu: Am promulgat legea reducerii CAS cu 5%. N-am crezut ca voi auzi un ministru, in anul 2014, sa spuna ca nu e treaba Guvernului sa creeze locuri de munca

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a promulgat legea reducerii CAS cu 5 puncte procentuale. Am promulgat legea reducerii CAScu 5%. Consider ca legea este.

Basescu: Am promulgat legea reducerii CAS cu 5%. N-am crezut ca voi auzi un ministru, in anul 2014, sa spuna ca nu e treaba Guvernului sa creeze locuri de munca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a promulgat legea reducerii CAS cu 5 puncte procentuale. Am promulgat legea reducerii CAScu 5%. Consider ca legea este.

LIVE TEXT. VIDEO. Basescu: Am promulgat legea reducerii CAS cu 5%.Taxele ar putea creste la anul. Avem un guvern profund incompetent

Presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul declaratiei de presa de joi seara, ca a promulgat Legea reducerii C. cu 5 puncte procentuale.

VIDEO. LIVE TEXT. Basescu: Am promulgat legea reducerii CAS cu 5%.Taxele ar putea creste la anul. Avem un guvern profund incompetent

Presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul declaratiei de presa de joi seara, ca a promulgat Legea reducerii C. cu 5 puncte procentuale.

VIDEO Traian Basescu: Am promulgat legea reducerii CAS cu 5 puncte procentuale

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a promulgat joi legea pentru reducerea CAS cu cinci puncte procentuale. Intr-o interventie de la Cotroceni, seful statului a aratat ca reducerea CAS va presupune un efort suplimentar care va determina Guvernul, in opinia presedintelui, fie sa anuleze masura imedia dupa alegerile prezidentiale, fie sa creasca taxele.

Reactia lui Victor Ponta la vestea promulgarii legii privind reducerea C.A.S.: in sfarsit!

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca in sfarsit a fost realizat un proiect important pentru economia romaneasca, si anume reducerea CAS, lucru care inseamna, in opinia sa, crearea mai multor locuri de.

Curtea Constitutionala a decis ca Legea privind identificarea utilizatorilor de cartele telefonice prepay este neconstitutionala. A doua lovitura data de CCR unor legi sustinute de comunitatea de informatii

Curtea Constitutionala a decis marti ca Legea referitoare la identificarea utilizatorilor de cartele telefonice prepay este neconstitutionala, judecatorii CCR admitand o sesizare a Avocatului Poporului in acest sens. Avocatul Poporului atacase pe data de 9 iulie 2014 la CCR legea privind identificarea celor care folosesc cartele telefonice preplatite si retele Wi-Fi, pe motiv ca aceasta ar aduce atingere principiului garantarii si ocrotirii vietii intime familiale si private. Este a doua lovitura in ultimele saptamani data de CCR unor initiative legislative sprijinite tacit sau explicit de SRI, dupa decizia privind neconstitutionalitatea legii care permitea retentia datelor datelor de trafic nu si a continutului) ale tuturor utilizatorilor de telefonie si internet, cunoscuta ca legea 'Big Brother'.

VIDEO Traian Basescu: Am promulgat legea reducerii CAS cu 5%

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea reducerii CAS cu cinci puncte procentuale, a anuntat seful de stat, joi seara, intr-o declaratie de presa. Basescu a atras, insa, atentia, ca Guvernul va trebuie fie sa anuleze reducerea CAS dupa alegerile prezidentiale, fie sa creasca taxele pentru acoperirea deficitului bugetar.

VIDEO Traian Basescu a promulgat legea reducerii CAS cu 5%

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi seara, ca a promulgat legea reducerii CAS cu cinci puncte procentuale, dar a atentionat ca, dupa alegeri, in 2015, Guvernul va fi nevoit sa anuleze aceasta lege si, in plus, sa creasca taxele, pentru a acoperi deficitul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )