Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea la Presedintie (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea la Presedintie (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a mers, duminica, in ParculHerastrau dinCapitala, pentru a semna pentru candidatura EleneiUdrea la Prezidentiale. Mi-am dat seama ca nu semnasem pentru. continuă pe B1

Presedintele Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea in alegerile prezidentiale

Presedintele a semnat pentru candidatura Elenei Udrea.

Traian Basescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea la Presedintie

Presedintele TraianBasescu a mers, duminica, in ParculHerastrau dinCapitala, pentru a semna pentru candidatura EleneiUdrea la Prezidentiale. Mi-am dat seama ca nu semnasem pentru.

VIDEO Traian Basescu a semnat in Parcul Herastrau pentru Elena Udrea: E un om loial obiectivelor ei

Presedintele Traian Basescu a mers duminica in Parcul Herastrau, unde echipa Partidului Miscarea Populara strange semnaturi pentru Elena Udrea, si a semnat pe listele acesteia, in prezenta presei. Am semnat pentru candidatul in care cred, a declarat Basescu.

Basescu, dupa ce a semnat pentru Elena Udrea: Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS la Bucuresti. Poate nu ati stiut

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidentiale. Seful statului a tratat ironic modul in care Victor Ponta si-a serbat ziua de nastere si a lansat un atac catre prrmierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, mare sustinator al premierului Romaniei.

Basescu, dupa ce a semnat pentru Udrea: Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS la Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidentiale. Seful statului a tratat ironic modul in care Victor Ponta si-a serbat ziua de nastere si a lansat un atac catre premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, mare sustinator al premierului Romaniei.

Traian Basescu a dat cu subsemnatul pentru Elena Udrea

Traian Basescu i-a mai dat astazi o mana de ajutor favoritei sale. Presedintele a mers in Parcul Herastrau unde s-a intalnit cu echipa Partidului Miscarea Populara, care strange semnaturi pentru candidatura.

Competitie Basescu - Ponta pentru titlul de urechist sef

Presedintele Traian Basescu a facut, miercuri seara, la televiziunea publica, ceea ce se cheama damage control. A incercat sa limiteze dezastrul. Cand a afirmat in urma cu zece zile ca printre candidatii la presedintie se afla fosti sau actuali ofiteri acoperiti, a lovit intai de toate in credibilitatea serviciilor secrete romanesti, abia apoi in politicieni. Scopul iesirii de miercuri seara a parut sa fie extragerea serviciilor din mlastina campaniei electorale in care tot el le-a tarat, nicidecum promisa demascare a spionului dandana.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

100 de minute: Suspendarile lui Traian Basescu, urmate de dosare pentru Dan Voiculescu

Traian Basescu l-a vazut mereu pe Dan Voiculescu ca adversarul numarul 1. Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de vineri a emisiunii 100 de minute cateva dintre cele mai stranii coincidente care au.

Cum lucreaza Tariceanu Inima Zburdalnica pentru revitalizarea lui Traian Basescu

Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu se gasesc din nou, fata in fata, in campania electorala din acest an. Unul, presedinte in functie. Celalalt, candidat la prezidentiale si initiator al unui nou demers de suspendare a presedintelui. Unul in rol de creator de jocuri, celalalt in rol de pion.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )