Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.00

Antena3 Antena3,
Presedintele Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni. Declaratiile presedintelui, LIVE, pe Antena 3 si www. antena3. roVom reveni cu amanunte. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 15.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa de la ora 15. 00,in Portul Constanta, la scurt timp dupa ce a vizitat distrugatorul american USS Donald Cook.

LIVE VIDEO Basescu: Firea este o santajista de profesie; Ponta, un procuror ratat

Presedintele Traian Basescu vorbeste, la Palatul Cotroceni, despre senatoarea PSD Gabriela Vranceanu Firea, pe care a acuzat-o de santaj, dar si despre premierul Victor Ponta.

Traian Basescu: Moscova poate face conflictele inghetate sa explodeze. Pe rand sau toate o data

Presedintele Traian Basescu a declarat, din Portul Constanta, la scurt timp dupa ce a vizitat distrugatorul USS Donald Cook, ca situatia din Ucraina, provocata de actiunile Federatiei Ruse, reprezinta un risc si la adresa securitatii Romaniei. Basescu a punctat ca nu este un adversar al Moscovei, insa a subliniat ca liderii de la Kremlin provoaca instabilitate in regiune.

FOTO Traian Basescu: Moscova poate face conflictele inghetate sa explodeze. Pe rand sau toate o data

Presedintele Traian Basescu a declarat, la scurt timp dupa ce a vizitat distrugatorul USS Donald Cook in Portul Constanta, ca situatia din Ucraina, provocata de actiunile Federatiei Ruse, reprezinta un risc si la adresa securitatii Romaniei. Basescu a punctat ca nu este un adversar al Moscovei, insa a subliniat ca liderii de la Kremlin provoaca instabilitate in regiune.

Antonescu: Ponta a mutat biroul la MApN ca sa nu intre Basescu noaptea, travestit in Duicu? Si-a pierdut controlul

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, sustine o declaratie de presa, de la ora 16. 00, la sediul formatiunii din Soseaua Kiseleff.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine o declaratie de presa de la ora 16.00

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, sustine o declaratie de presa, de la ora 16. 00, la sediul formatiunii din Soseaua Kiseleff.

VIDEO Traian Basescu: Prefectii si primarii care au facut operatiunea de spoliere a statiunii Fundulea trebuie sa raspunda in fata legii. E ghinionista treaba, erau toti de la PSD si PC

Presedintele Traian Basescu a catalogat marti drept un abuz formarea unei comisii parlamentare pentru anchetarea achizitiei de teren a familiei sale. In ceea ce priveste restituirile ilegale din zona, ar trebui efectuata o ancheta care sa vizeze acest lucru, a mai afirmat seful statului, adaugand ca prefectii si primarii care au facut operatiunea de spoliere a statiunii Fundulea trebuie sa raspunda in fata legii. Basescu a atras atentia ca e ghinionista treaba. Primarii si prefectii erau toti de la PSD si PC. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui.

Traian Basescu sustine declaratii de presa la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine, marti, declaratii de presa la Palatul Cotroceni, la ora 18. Citeste si: Ponta a semnat primul plangerea penala impotriva lui Basescu .

Presedintele Basescu il apara pe primarul Falca: A avut dosare, dar a castigat in instanta

Presedintele Traian Basescu il apara pe finul sau Gheorghe Falca si spune ca nu poti stigmatiza un om pentru ca a avut dosar. Seful statului isi schimba brusc atitudinea atunci cand vine vorba de oamenii .

Gabriela Firea, la Sinteza zilei: Presedintele Basescu il ameninta pe sotul meu ca sa ma intimideze pe mine

Senatorul PSD Gabriela Firea, care este si comunicatorul comisiei de ancheta privind achizitia de terenuri a Ioanei Basescu, a declarat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, ca presedintele i-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )