Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Traian Basescu: Prefectii si primarii care au facut operatiunea de spoliere a statiunii Fundulea trebuie sa raspunda in fata legii. E ghinionista treaba, erau toti de la PSD si PC

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Prefectii si primarii care au facut operatiunea de spoliere a statiunii Fundulea trebuie sa raspunda in fata legii. E ghinionista treaba, erau toti de la PSD si PC

Presedintele Traian Basescu a catalogat marti drept un abuz formarea unei comisii parlamentare pentru anchetarea achizitiei de teren a familiei sale. In ceea ce priveste restituirile ilegale din zona, ar trebui efectuata o ancheta care sa vizeze acest lucru, a mai afirmat seful statului, adaugand ca prefectii si primarii care au facut operatiunea de spoliere a statiunii Fundulea trebuie sa raspunda in fata legii. Basescu a atras atentia ca e ghinionista treaba. Primarii si prefectii erau toti de la PSD si PC. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui. continuă pe Hotnews

Ponta a semnat plangerea impotriva lui Traian Basescu: Declaratiile presedintelui reprezinta cea mai mare lovitura data justitiei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a semnat, marti, plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Presedintele a dat o impersie foarte clara ca Traian Basescu este cel care controleaza justitia. Eu nu cred.

Ponta a semnat plangerea impotriva lui Traian Basescu: Declaratiile presedintelui reprezinta cea mai mare lovitura data justitiei

Premierul Victor Ponta a semnat, marti, plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Presedintele a dat o impersie foarte clara ca Traian Basescu este cel care controleaza justitia. Eu nu cred.

Traian Basescu: Ponta s-a ascuns in buncarul de la MApN. A cedat nervos si se apara cu armata de baronii PSD (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a comentat mutarea biroului premierului Ponta la sediulMinisterului Apararii Nationale, precizand ca acesta a cedat nervos si apeleaza la armata pentru a scapa de furia.

Traian Basescu: Formarea comisiei Nana, un abuz. Parlamentul controleaza Guvernul, nu persoane private (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a discutat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca formarea comisiei Calarasi este un abuz si ca rolul Parlamentului este acela de a controla Guvernul si nu persoane private.

Parlamentarii puterii depun plangere penala impotriva lui Traian Basescu

Parlamentarii din partidele coalitiei de guvernare vor inainta, astazi, o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu, pentru infractiunea de amenintare si cea de santaj, la adresa senatorului PSD Gabriela Firea, potrivit anuntului facut ieri de premierul Victor Ponta, informeaza Agerpres.

Traian Basescu: Ne putem astepta la mai multe trupe NATO in Romania. Prezenta distrugatorului american USS Donald Cook arata ca statele membre NATO sint solidare cind exista riscuri de securitate

Presedintele Traian Basescu a vizitat luni distrugatorul american USS Donald Cook, ancorat in Portul Constanta pentru exercitii comune cu marina romana. Presedintele Basescu a spus ca prezenta navei americane arata ca statele membre NATO sint solidare cind exista riscuri de securitate. Intrebat de reporterul HotNews. ro daca ne putem astepta la o prezenta sporita a trupelor NATO in Romania, Traian Basescu a spus Da. Presedintele a mai spus ca Romania sustine un al treilea nivel de sanctiuni la adresa Moscovei daca Federatia Rusa va invada Ucraina. Vezi in articol principalele declaratii ale lui Traian Basescu.

Traian Basescu: Din PSD as opta pentru Geoana la prezidentiale, stie jocul Americii./ Johannis, o solutie pentru PNL la prezidentiale. E proaspat, din categoria care ar trebui sa preia fraiele tarii

Mesajul Victoriei Nuland, potrivit careia SUA se vor concentra pe lupta impotriva coruptiei in Balcani, Europa Centrala si de Est, nu este adresat Romaniei, este un mesaj regional, a declarat duminica seara presedintele Traian Basescu, invitat la emisiunea Jocuri de Putere la Realitatea TV. In ceea ce priveste conflictul din Ucraina, seful statului a subliniat ca, in cazul in care lucrurile escaladeaza in relatia cu Federatia Rusa, Romania este tara stabila din regiune. Traian Basescu a lansat si un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca este profund corupt si minte tot timpul. Va fi un dezastru fiecare luna in care omul asta ramane la Palatul Victoria. Seful statului a explicat si pe cine vede candidati la alegerile prezidentiale din acest an, aratand ca din PSD ar opta pentru Mircea Geoana, iar din PNL, pentru Klaus Johannis.

Traian Basescu, inculpat? Dovada ca presedintele poate fi anchetat in timpul mandatului

Mihai Gadea a prezentat marti, la Sinteza Zilei, documente care arata ca Traian Basescu poate sa fie anchetat pentru santajul si amenintarea la adresa senatoarei Gabriela Firea chiar in timpul mandatului. Pre.

Traian Basescu: Ponta, mai preocupat de protejarea baronilor locali decat de nevoile romanilor

Presedintele Traian Basescu sustine ca declaratiile de luni ale lui Victor Ponta sunt in tonul actiunilor si al declaratiilor mincinoase cu care ne-a obisnuit deja si care i-au adus un umilitor renume de mincinos, premierul fiind mai.

Geoana: Portretul robot al presedintelui - opusul lui Traian Basescu, mai echilibrat si mai serios

Mircea Geoana a declarat, luni, ca singurul profil al candidatului la Presedintie il vor stabili romanii, la vot, adaugand ca singurul portret robot va fi opusul lui Traian Basescu, mai echilibrat si mai serios, care nu va face din vrajba si vendeta politica o metoda de administrare a tarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )