Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine o declaratie de presa de la ora 16.00

Adevărul Adevărul,
Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine o declaratie de presa de la ora 16.00

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, sustine o declaratie de presa, de la ora 16. 00, la sediul formatiunii din Soseaua Kiseleff. continuă pe Adevărul

Antonescu: Ponta a mutat biroul la MApN ca sa nu intre Basescu noaptea, travestit in Duicu? Si-a pierdut controlul

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, sustine o declaratie de presa, de la ora 16. 00, la sediul formatiunii din Soseaua Kiseleff.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 15.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa de la ora 15. 00,in Portul Constanta, la scurt timp dupa ce a vizitat distrugatorul american USS Donald Cook.

Crin Antonescu: Nu vreau sa fiu un presedinte momaie, sa asist cum diversi domni isi taie bucati din tara

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus ca doreste sa devina presedintele Romaniei, dar nu vrea sa fie un presedinte momaie, care sa asiste cum diversi domni isi taie bucati din Romania, asa.

Crin Antonescu nu a semnat sesizarea parlamentarilor impotriva lui Traian Basescu

Presedintele PNL Crin Antonescu nu a semnat sesizarea parlamentarilor in cazul amenintarilor facute de Traian Basescu la adresa Gabrielei Firea. Nu asa s-ar fi comportat daca ar fi fost amenintata sotia lui,.

Crin Antonescu il invita pe Mircea Diaconu sa se alature liberalilor daca va castiga un mandat in Parlamentul European

Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a invitat sambata pe Mircea Diaconu sa se alature grupului de europarlamentari liberali in cazul in care va castiga un loc ca independent in Parlamentul European la alegerile din 25 mai, scrie Agerpres.

Ponta a devenit titirezul baronilor, le canta in struna

Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat, ieri, pe premierul Victor Ponta ca a devenit titirezul baronilor si ca, in loc sa incerce sa modernizeze Romania si sa impiedice ca tara sa fie alcatuita din feude, prim-ministrul le canta in struna baronilor, ceea ce ne indeparteaza de democratie, de Europa si de NATO, potrivit Mediafax.

Crin Antonescu vrea voturile Partidului Miscarea Populara penru a initia motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a declarat intr-un interviu acordat Hotnews. ro ca va accepta sprijinul Partidului Miscarea Populara PMP) ca sa se obtina numarul de voturi necesare pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Victor Ponta.

Crin Antonescu ameninta: Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu il dau jos

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Timisoara, la lansarea candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ca el l-a adus pe premierul Victor Ponta la putere si ca tot el il va da jos, scrie Mediafax .

Crin Antonescu participa la lansarea candidatilor PNL la europarlamentare din Regiunea Nord-Vest

Crin Antonescu, presedintele PNl, a ajuns la Cluj-Napoca, la lansarea candidatilor la alegerile europarlamentare din Regiunea de Nord-Vest, care incepe la ora 12.

Antonescu il invita pe Diaconu sa se alature liberalilor europeni

Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a invitat ieri pe Mircea Diaconu sa se alature grupului de europarlamentari liberali ALDE), in cazul in care fostul senator va castiga un loc ca independent in Parlamentul European PE) la alegerile din 25 mai, transmit surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )