Libnet.ro
UNICEF

08:30

Traian Basescu sustine declaratii de presa la Cotroceni

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu sustine declaratii de presa la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine, marti, declaratii de presa la Palatul Cotroceni, la ora 18. Citeste si: Ponta a semnat primul plangerea penala impotriva lui Basescu . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 15.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa de la ora 15. 00,in Portul Constanta, la scurt timp dupa ce a vizitat distrugatorul american USS Donald Cook.

VIDEO Traian Basescu: Prefectii si primarii care au facut operatiunea de spoliere a statiunii Fundulea trebuie sa raspunda in fata legii. E ghinionista treaba, erau toti de la PSD si PC

Presedintele Traian Basescu a catalogat marti drept un abuz formarea unei comisii parlamentare pentru anchetarea achizitiei de teren a familiei sale. In ceea ce priveste restituirile ilegale din zona, ar trebui efectuata o ancheta care sa vizeze acest lucru, a mai afirmat seful statului, adaugand ca prefectii si primarii care au facut operatiunea de spoliere a statiunii Fundulea trebuie sa raspunda in fata legii. Basescu a atras atentia ca e ghinionista treaba. Primarii si prefectii erau toti de la PSD si PC. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui.

Traian Basescu: Moscova poate face conflictele inghetate sa explodeze. Pe rand sau toate o data

Presedintele Traian Basescu a declarat, din Portul Constanta, la scurt timp dupa ce a vizitat distrugatorul USS Donald Cook, ca situatia din Ucraina, provocata de actiunile Federatiei Ruse, reprezinta un risc si la adresa securitatii Romaniei. Basescu a punctat ca nu este un adversar al Moscovei, insa a subliniat ca liderii de la Kremlin provoaca instabilitate in regiune.

FOTO Traian Basescu: Moscova poate face conflictele inghetate sa explodeze. Pe rand sau toate o data

Presedintele Traian Basescu a declarat, la scurt timp dupa ce a vizitat distrugatorul USS Donald Cook in Portul Constanta, ca situatia din Ucraina, provocata de actiunile Federatiei Ruse, reprezinta un risc si la adresa securitatii Romaniei. Basescu a punctat ca nu este un adversar al Moscovei, insa a subliniat ca liderii de la Kremlin provoaca instabilitate in regiune.

LIVE VIDEO Basescu: Firea este o santajista de profesie; Ponta, un procuror ratat

Presedintele Traian Basescu vorbeste, la Palatul Cotroceni, despre senatoarea PSD Gabriela Vranceanu Firea, pe care a acuzat-o de santaj, dar si despre premierul Victor Ponta.

Presedintele Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni. Declaratiile presedintelui, LIVE, pe Antena 3 si www. antena3. roVom reveni cu amanunte.

Traian Basescu: Ponta, mai preocupat de protejarea baronilor locali decat de nevoile romanilor

Presedintele Traian Basescu sustine ca declaratiile de luni ale lui Victor Ponta sunt in tonul actiunilor si al declaratiilor mincinoase cu care ne-a obisnuit deja si care i-au adus un umilitor renume de mincinos, premierul fiind mai.

Traian Basescu il ameninta cu puscaria pe Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, in cazul in care Victor Ponta face dreptate dupa mintea domniei sale, acesta va ajunge coleg de apartament cu Adrian Nastase, informeaza Mediafax. Basescu a.

Traian Basescu, de la ora 21.00 la Realitatea TV

Presedintele Traian Basescu este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, in emisunea Jocuri de putere, difuzata de Realitatea TV.

Traian Basescu: Ne putem astepta la mai multe trupe NATO in Romania. Prezenta distrugatorului american USS Donald Cook arata ca statele membre NATO sint solidare cind exista riscuri de securitate

Presedintele Traian Basescu a vizitat luni distrugatorul american USS Donald Cook, ancorat in Portul Constanta pentru exercitii comune cu marina romana. Presedintele Basescu a spus ca prezenta navei americane arata ca statele membre NATO sint solidare cind exista riscuri de securitate. Intrebat de reporterul HotNews. ro daca ne putem astepta la o prezenta sporita a trupelor NATO in Romania, Traian Basescu a spus Da. Presedintele a mai spus ca Romania sustine un al treilea nivel de sanctiuni la adresa Moscovei daca Federatia Rusa va invada Ucraina. Vezi in articol principalele declaratii ale lui Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )