Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 15.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa de la ora 15. 00,in Portul Constanta, la scurt timp dupa ce a vizitat distrugatorul american USS Donald Cook. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Moscova poate face conflictele inghetate sa explodeze. Pe rand sau toate o data

Presedintele Traian Basescu a declarat, din Portul Constanta, la scurt timp dupa ce a vizitat distrugatorul USS Donald Cook, ca situatia din Ucraina, provocata de actiunile Federatiei Ruse, reprezinta un risc si la adresa securitatii Romaniei. Basescu a punctat ca nu este un adversar al Moscovei, insa a subliniat ca liderii de la Kremlin provoaca instabilitate in regiune.

FOTO Traian Basescu: Moscova poate face conflictele inghetate sa explodeze. Pe rand sau toate o data

Presedintele Traian Basescu a declarat, la scurt timp dupa ce a vizitat distrugatorul USS Donald Cook in Portul Constanta, ca situatia din Ucraina, provocata de actiunile Federatiei Ruse, reprezinta un risc si la adresa securitatii Romaniei. Basescu a punctat ca nu este un adversar al Moscovei, insa a subliniat ca liderii de la Kremlin provoaca instabilitate in regiune.

Presedintele Traian Basescu vine la Constanta. Seful statului viziteaza luni distrugatorul american USS Donald Cook

Presedintele Traian Basescu onoreaza vizita unei nave americane care soseste in portul Constanta. Basescu este asteptat la ora 14. 00 in Terminalul de Pasageri.

Presedintele Traian Basescu merge la Constanta. Seful statului viziteaza luni distrugatorul american USS Donald Cook

Presedintele Traian Basescu onoreaza vizita unei nave americane care soseste in portul Constanta. Basescu este asteptat la ora 14. 00 in Terminalul de Pasageri.

Traian Basescu: Ne putem astepta la mai multe trupe NATO in Romania. Prezenta distrugatorului american USS Donald Cook arata ca statele membre NATO sint solidare cind exista riscuri de securitate

Presedintele Traian Basescu a vizitat luni distrugatorul american USS Donald Cook, ancorat in Portul Constanta pentru exercitii comune cu marina romana. Presedintele Basescu a spus ca prezenta navei americane arata ca statele membre NATO sint solidare cind exista riscuri de securitate. Intrebat de reporterul HotNews. ro daca ne putem astepta la o prezenta sporita a trupelor NATO in Romania, Traian Basescu a spus Da. Presedintele a mai spus ca Romania sustine un al treilea nivel de sanctiuni la adresa Moscovei daca Federatia Rusa va invada Ucraina. Vezi in articol principalele declaratii ale lui Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj cu ocazia sarbatorii de Pesah

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj cu ocazia sarbatorii de Pesah, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Am deosebita placere de a va transmite cele mai calde urari cu.

Basescu sustine continuarea utilizarii MCV

Presedintele Traian Basescu sustine continuarea utilizarii Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) ca instrument tehnic de suport pentru consolidarea independentei justitiei si a institutiilor statului de drept si pentru a asigura ireversibilitatea reformelor din justitie.

Traian Basescu, de la ora 21.00 la Realitatea TV

Presedintele Traian Basescu este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, in emisunea Jocuri de putere, difuzata de Realitatea TV.

Traian Basescu: Procedurile nu specifica: Daca te duci la Nutu Camataru, luati-l pe sus. Daca te duci la Mazare, mergeti cu un buchet de flori, cu care alegorice

Presedintele Traian Basescu este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, in emisunea Jocuri de putere, difuzata de Realitatea TV.

Traian Basescu: Din PSD as opta pentru Geoana la prezidentiale, stie jocul Americii./ Johannis, o solutie pentru PNL la prezidentiale. E proaspat, din categoria care ar trebui sa preia fraiele tarii

Mesajul Victoriei Nuland, potrivit careia SUA se vor concentra pe lupta impotriva coruptiei in Balcani, Europa Centrala si de Est, nu este adresat Romaniei, este un mesaj regional, a declarat duminica seara presedintele Traian Basescu, invitat la emisiunea Jocuri de Putere la Realitatea TV. In ceea ce priveste conflictul din Ucraina, seful statului a subliniat ca, in cazul in care lucrurile escaladeaza in relatia cu Federatia Rusa, Romania este tara stabila din regiune. Traian Basescu a lansat si un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca este profund corupt si minte tot timpul. Va fi un dezastru fiecare luna in care omul asta ramane la Palatul Victoria. Seful statului a explicat si pe cine vede candidati la alegerile prezidentiale din acest an, aratand ca din PSD ar opta pentru Mircea Geoana, iar din PNL, pentru Klaus Johannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )