Libnet.ro
UNICEF

20:01

Presedintele Basescu viziteaza astazi santierul autostrazii Arad-Nadlac

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Basescu viziteaza astazi santierul autostrazii Arad-Nadlac

Presedintele Traian Basescu viziteaza astazi santierul tronsonului de autostrada Arad-Nadlac, unde lucrarile au fost oprite. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu viziteaza astazi santierul autostrazii Arad-Nadlac.

Presedintele Traian Basescu viziteaza miercuri santierul tronsonului de autostrada Arad-Nadlac. Lucrarile la lotul II al autostrazii Nadlac-Arad sunt blocate, dupa ce compania Alpine Bau GmbH a intrat in insolventa. Constructia autostrazii Nadlac - Arad a fost impartita in doua loturi, pe o distanta totala de aproape 39 de kilometri. Primul a fost adjudecat de asocierea romano-portugheza Romstrade-Monteadriano Engenharia e Construcao-Donep Construct, pentru 115,8 milioane euro, iar lotul al .

Traian Basescu viziteaza, astazi, santierul autostrazii Arad-Nadlac

Presedintele Traian Basescu viziteaza miercuri, incepand cu ora 12. 00, santierul tronsonului de autostrada Arad-Nadlac, unde lucrarile au fost oprite.

Traian Basescu viziteaza santierul autostrazii Arad-Nadlac. Ce declaratii acide a facut presedintele

Presedintele Traian Basescu viziteaza astazi santierul autostrazii Arad-Nadlac, mai exact tronsonul cuprins intre Pecica si Arad unde lucrarile au fost oprite. Constructorul angajat sa execute lucrarea.

Traian Basescu ataca dur Guvernul. Ce declaratii acide a facut presedintele, in timpul vizitei pe santierul autostrazii Arad-Nadlac

Presedintele Traian Basescu viziteaza astazi santierul autostrazii Arad-Nadlac, mai exact tronsonul cuprins intre Pecica si Arad unde lucrarile au fost oprite. Constructorul angajat sa execute lucrarea a dat.

Traian Basescu viziteaza santierul tronsonului de autostrada Arad-Nadlac

Presedintele Traian Basescu viziteaza astazi santierul tronsonului de autostrada Arad-Nadlac, unde lucrarile au fost oprite, conform unui anunt al Administratiei prezidentiale.

Senatorul Ciprian Rogojan intalnire pe mare cu presedintele Basescu

Profitand de vacanta, demnitarii se plimba prin diferite zone ale tarii. O intalnire neasteptata a avut loc in largul marii, unde senatorul maramuresean, Ciprian Rogojan s-a intalnit cu presedintele Basescu, de care se arata fascinat in urma discutiilor purtate. Relaxati si cu zambetul pe buze cei doi au petrecut cateva ore impreuna pe mare.

Traian Basescu despre noile taxe din scrisoarea de intentie cu FMI: A mari taxele in criza economica este o greseala enorma

Guvernul face o greseala enorma majorand taxele in perioada de criza economica, a declarat miercuri presedintele Traian Basescu, in timp ce vizita santierul autostrazii Arad - Nadlac, unde lucrarile sunt oprite.

FOTO Presedintele Basescu, surprins la bustul gol, in largul marii

Senatorul PDL Ciprian Rogojan a postat duminica, pe contul sau de Facebook, o serie de fotografii in care apare alaturi de presedintele Traian Basescu si in care seful statului este infatisat asa cum rareori romanii au ocazia sa il vada: la bustul gol, in largul marii.

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )