Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presedintele CJ Bihor, amendat pentru incalcarea ordonantelor militare.A fost prins la pescuit cu masina de serviciu

Adevărul Adevărul,
Presedintele CJ Bihor, amendat pentru incalcarea ordonantelor militare.A fost prins la pescuit cu masina de serviciu

Presedintele CJ Bihor, Pasztor Sandor, s-a ales cu o amenda de 5. 000 lei dupa ce a fost prins pescuind pe malul unui lac de langa Oradea, incalcand astfel restrictiile impuse de starea de urgenta. continuă pe Adevărul

VIDEO Seful CJ Bihor s-a filmat platind amenda de 5.000 de lei incasata pentru incalcarea ordonantelor militare: Regret atitudinea nedemna!

Prins la pescuit cu masina de serviciu si amendat cu 5. 000 lei pentru incalcarea ordonantelor militare, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, si-a platit in direct amenda, postand apoi filmuletul pe contul de Facebook.

Seful Consiliului Judetean Bihor, amendat dupa ce a fost prins la pescuit in plina pandemie: Nu trebuia sa cedez acestei ispite

Presedintele Consiliul Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat de Politie cu 5. 000 de lei dupa ce, in plina pandemie de coronavirus, a fost prins la pescuit, alaturi de mai multe persoane, pe un lac de langa Oradea. Pasztor, care este si vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, admite ca a gresit si scrie pe Facebook ca nu trebuia sa cedeze acestei ispite.

Sucevean amendat pentru ca s-a dus cu masina la spalatorie Guvernul a transmis ca acest tip de deplasari sunt permise

Un barbat din Vatra Dornei a fost amendat cu 2000 de lei pentru ca s-a deplasat cu masina personala la o spalatorie auto din oras, scrie Monitorul de Suceava. Cetateanul a contestat amenda invocand faptul ca Ministerul de Interne a anuntat ca este permisa aceasta actiune.

Cerem demiterea ministrului Afacerilor Interne pentru incalcarea starii de urgenta

In legatura cu Acordul semnat de Domnul Ion-Marcel Vela care ocupa, deocamdata, demnitatea de ministru al Afacerilor Interne -- si Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane si cu declaratiile recente ale Presedintelui Romaniei, ale mai multor ministri si ale Domnului Vela, reproduc apelul al Asociatiei Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta privind demiterea ministrului Afacerilor Interne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )