Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presedintele Bulgariei, acuzatii grave la adresa Rusiei: incearca sa destabilizeze UE

B1 B1,
Presedintele Bulgariei, acuzatii grave la adresa Rusiei: incearca sa destabilizeze UE

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a declarat miercuri, in Parlamentul European, ca Rusia incearca sa destabilizeze Uniunea Europeana. Acesta a mai precizat ca situatia de conflict din. continuă pe B1

Pavel Filip, acuzatii la adresa Rusiei: Nu ofera informatii in ancheta privind fonduri sustrase din Republica Moldova

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a acuzat miercuri Rusia ca nu ofera suficient ajutor autoritatilor moldovene pentru depistarea si recuperarea fondurilor de un miliard de dolari sustrase din sistemul.

Observam ca in Romania e practic o disolutie a institutiilor statului. Calin Popescu Tariceanu, acuzatii grave in urma rezultatelor voturilor

Calin Popescu Tariceanu, co-presedintele ALDE, a facut acuzatii grave in urma rezultatelor alegerilor locale. Observam ca in Romania e practic o disolutie a institutiilor.

Presedintele Bulgariei acuza Rusia ca incearca sa destabilizeze UE

Rusia incearca sa destabilizeze Uniunea Europeana, a avertizat miercuri presedintele bulgar Rosen Plevneliev in Parlamentul European, apreciind ca situatia de conflict din Ucraina a dus la o pace rece, relateaza AFP.

Iohannis are cinci case in Romania si una la Miami. Doua si le-a insusit prin fals. Olguta Vasilescu, acuzatii grave la adresa presedintelui (VIDEO)

Declaratiile presedintelui Iohannis au scandalizat mai multi oameni politici. Dintre toti, primarul reales al Craiovei, Olguta Vasilescu, a rabufnit, criticand dur luarea de pozitie a presedintelui. Klaus.

Gabriela Firea, acuzatii la adresa lui Nicusor Dan: A incalcat legea electorala. Este primul pas spre a incalca orice lege, inclusiv Constitutia (VIDEO)

Gabriela Firea, noul primar general al Capitalei, lanseaza acuzatii grave la adresa liderului Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan. Afirmatiile Gabrielei Firea vin ca un raspuns pentru Nicusor Dan, care a.

Un lider PNL face acuzatii grave. Sunt cele mai prost organizate alegeri din 1990 incoace

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, liderul PNL Mures, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca in sectiile de votare din judet s-au intamplat lucruri.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )