Libnet.ro
UNICEF

06:30

Presedintele CJ Cluj, retinut. Horea Uioreanu este acuzat de luare de mita

Antena3 Antena3,
Presedintele CJ Cluj, retinut. Horea Uioreanu este acuzat de luare de mita

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, dupa mai multe ore de audieri. Liberalul este urmarit penal pentru luare de mita, fals in . continuă pe Antena3

Seful CJ Cluj, retinut. Horea Uioreanu (PNL) este acuzat de luare de mita

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, dupa mai multe ore de audieri. Liberalul este urmarit penal pentru luare de mita, fals in .

Seful CJ Cluj Horea Uioreanu, urmarit penal pentru luare de mita. Un om de afaceri a fost retinut

Presedintele Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. Acesta este urmarit pentru cinci infractiuni de luare de mita, din care doua in forma.

DNA: De ce sunt acuzati Horea Uioreanu si omul de afaceri clujean Ioan Bene. Procurorii vor cere joi arestarea preventiva a celor doi

Procurorii anticoruptie vor cere joi arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, si a omului de afaceri Ioan Bene. Uioreanu este acuzat de doua infractiuni de luare de mita in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma participatiei improprii ca instigator si complicitate la spalare de bani, iar omul de afaceri, de dare de mita in forma continuata 7 acte materiale), fals in inscrisuri sub semnatura privata sub forma participatiei improprii ca instigator si spalare de bani, potrivit unui comunicat al DNA. Horea Uioreanu si Ioan Bene au fost retinuti, miercuri, pentru 24 de ore de procurorii DNA.

Horea Uioreanu, urmarit penal pentru cinci infractiuni de luare de mita

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, este urmarit penal pentru cinci infractiuni de luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la spalare de bani, in timp ce un om de afaceri car.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, dus la audieri la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, este audiat, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Cluj, el fiind adus de la CJ. in cursul zilei, atat la Consiliul Judetean, cat si la locuinta lui Uiorean.

Perchezitii la seful PNL Cluj, seful CJ Cluj si Aeroport. Horea Uioreanu, saltat de DNA. Elena Uioreanu si omul de afaceri Ioan Bene, vizati in ancheta

Update 12. 38- Fosta sotie a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, deputata PNL Elena Uioreanu, este vizata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care este implicat Horea.

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, propus spre arestare preventiva. Este acuzat ca a luat mita 452.000 de lei de la doi oameni de afaceri

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, va fi prezentat astazi in fata instantei cu propunere de arest preventiv. Liberalul este acuzat de luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata, si complicitate la spalare de bani. Procurorii sustin ca a luat mita de doi oameni de afaceri, Vasile Pogacean si Ioan Bene, care au fost de asemenea retinuti.

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, propus pentru arest preventiv. Este acuzat ca a luat mita 452.000 de lei de la doi oameni de afaceri

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, va fi prezentat astazi in fata instantei cu propunere de arest preventiv. Liberalul este acuzat de luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata, si complicitate la spalare de bani. Procurorii sustin ca a luat mita de doi oameni de afaceri, Vasile Pogacean si Ioan Bene, care au fost de asemenea retinuti.

Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, retinut. A platit un sondaj de opinie din mita primita - referat DNA

Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru luare de mita,instigare la fals in inscrisuri, complicitate la spalare de bani. in acelasi dosar au fost retinuti oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean pentru dare de mita .

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat pentru 30 de zile

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat. Uioreanu este urmarit penal pentru cinci infractiuni de luare de mita, dintre care doua in forma continuata 10 acte materiale, respectiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )