Libnet.ro
UNICEF

05:00

Presedintele CSM: Modificarile la Codul Penal ii avantajeaza pe politicienii penali

B1 B1,
Presedintele CSM: Modificarile la Codul Penal ii avantajeaza pe politicienii penali

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Oana Schmidt Haineala, reactioneaza fata de modificarile aduse, marti, in Camera Deputatilor, la Codul Penal. Reglementarile actuale ii includ in . continuă pe B1

Presedintele CSM: Modificarile Codului Penal ii avantajeaza pe politicienii penali.

Reglementarile actuale ii includ in categoria functionarilor publici si pe ministri. Odata cu aceste modificari se distrug elementele constitutive ale infractiunii. Practic se distruge subiectul activ, a declarat presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Oana Schmidt Haineala, informeaza Mediafax. Intrebata daca modificarile aduse Codului Penal ii vizeaza si pe parlamentarii suspectati ca ar fi comis fapte penale in perioada in care au fost ministri, cum este cazul lui Tudor .

Valeriu Zgonea: Modificarile la Codul Penal nu ii protejeaza pe parlamentari de ANI sau DNA, e o ampla dezinformare

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sustine ca modificarea Codului Penal nu ii face pe parlamentari imuni in fata organelor judiciare si nu ii protejeaza de ANI si DNA, iar ceea ce se intampla in ultimele zile este o ampla campanie de dezinformare. Modificarile aduse Codului Penal nu ii protejeaza in niciun fel pe senatori si deputati de ANI sau DNA, acestia putand fi cercetati in continuare pentru fapte de coruptie, conflict de interese sau incompatibilitati, a declarat miercuri Zgonea, pentru Mediafax.

Ambasada SUA: Modificarile la Codul Penal, pas inapoi pentru Romania si un semnal negativ pentru investitori

Ambasada SUA sustine ca modificarile aduse Codului Penal de catre parlamentari inseamna un pas inapoi pentru Romania si un semnal descurajator pentru investitori.

Curtea Suprema sesizeaza Curtea Constitutionala in ceea ce priveste modificarile la Codul Penal

Sectiile Unite ale inaltei Curti de Casatie si Justitie au hotarat joi sesizarea Curtii Constitutionale pentru a se pronunta asupra modificarilor aduse Codului Penal ce au fost aprobate marti in Camera Deputatilor.

Blaga: PDL va ataca joi la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca PDL va ataca, joi, la Curtea Constitutionala, modificarile la Codul Penal, informeaza Mediafax. Vom ataca maine la Curtea.

Basescu trimite inapoi la Parlament modificarile la Codul Penal. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la Palatul Cotroceni, ca va trimite inapoi la Parlament modificarile facute azi de alesi la Codul Penal. Totodata, seful statului a spus ca Parlamentul a compromis Romania si ca alesii lucreaza in folosul lor, nu al romanilor. Citeste principalele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, in format LIVE TEXT: Majoritatea parlamentara, USL, continua lovitura de stat inceputa in vara si acum o face cu alte metode, sub sceptrul .

UE va fi din nou cu ochii pe noi. Basescu: Modificarile la Codul Penal darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca modificarile la Codul Penal adoptate de Camera Deputatilor sunt dramatice si darama zece ani de munca si activitate a institutiilor anticoruptie precum DNA sau ANI.

PDL vrea sa conteste la CCR modificarile la Codul Penal.

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, transmite Hotnews, citand surse parlamentare. Citeste si: Ziua cea mai neagra a luptei anticoruptie Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care se introduce o superimunitate pentru parlamentari si prin care sunt scosi de pe lista functionarilor publici parlamentarii, presedintele si profesiile liberale. Citeste si: Culisele unor proiecte de lege scandaloase In acelasi timp, .

Basescu: Modificarile la Codul Penal darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca modificarile la Codul penal adoptate de Camera Deputatilor sunt dramatice si darama zece ani de munca si activitate a institutiilor anticoruptie precum DNA sau ANI.

Basescu: Modificarile la Codul penal, dramatice. Darama 10 ani de munca a institutiilor anticoruptie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca modificarile la Codul penal adoptate de Camera Deputatilor sunt dramatice si darama zece ani de munca si activitate a institutiilor anticoruptie precum DNA sau ANI.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )