Libnet.ro
UNICEF

18:00

Presedintele Dodon vrea sa interzica prin lege formatiunile unioniste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Dodon vrea sa interzica prin lege formatiunile unioniste

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, si-a anuntat ieri seara planurile pentru elaborarea unui proiect legislativ care interzice partidele politice ce pledeaza pentru lichidarea statalitatii si suveranitatii tarii, prin unirea cu Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Igor Dodon vrea sa interzica prin lege partidele unioniste

Presedintele Republicii Moldova vrea sa interzica prin lege partidele unioniste. Igor Dodon a anuntat ca va propune un proiect legislativ care sa interzica activitatea oricarui partid politic ce pledeaza pentru.

Presedintele prorus Igor Dodon vrea sa scoata in afara legii partidele unioniste din Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a precizat, miercuri, ca va veni cu o initiativa legislativa care sa interziuca activitatea partidelor prounioniste, care pledeaza pentru lichidarea statalitatii Republicii Moldova.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, vrea ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, sa viziteze Chisinaul in 2018

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca spera ca liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, sa efectueze o vizita de stat la Chisinau in 2018, discutiile in acest sens fiind deja demarate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2551 seconds )