Libnet.ro
UNICEF

23:45

Presedintele Frantei, Francois Hollande, in vizita de stat in Romania marti, 13 septembrie

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Frantei, Francois Hollande, in vizita de stat in Romania marti, 13 septembrie

Presedintele Frantei, Francois Hollande, efectueaza marti, 13 septembrie, o vizita de stat in Romania, a anuntat duminica, oficial, Palatul Elysee, potrivit Agerpres. Potrivit agendei pe saptamana 12-18 septembrie a sefului statului francez, publicata de Palatul Elysee, presedintele Hollande se va deplasa la Bucuresti si la Brasov. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis se intalneste saptamana viitoare cu presedintele Frantei

Presedintele Frantei, Francois Hollande, vine marti intr-o vizita de stat in Romania, informeaza duminica Palatul Elysee pe site-ul sau. De asemenea, informatia a fost confirmata.

Franta vizitelor: de stat, oficiale, fulger...

Spre seara acestei zile de luni 12 septembrie, presedintele Frantei, Francois Hollande, va ateriza la Otopeni. Va incepe astfel o vizita de stat care se va incheia undeva spre marti 13 septembrie, seara, dupa cina care va oferita la Cotroceni de presedintele Iohannis. Este mult, este putin?.

Pregatiri pentru vizita lui Francois Hollande: Autoritatile asfalteaza strazile spre Institutul de Fizica Atomica de la Magurele (VIDEO)

Vizita presedintelui Frantei Francois Hollande in Romania forteaza autoritatile din tara sa recurga la masuri extreme! Astfel, drumul dintre Bucuresti si Institutul de Fizica Atomica de la.

Francois Hollande anunta dejucarea unui atentat, dupa descoperirea unei masini cu butelii cu gaz la Paris

Presedintele francez, Francois Hollande, a afirmat vineri ca a fost dejucat un atentat si a fost anihilat un grup dupa descoperirea unei masini pline cu butelii cu gaz, la Paris, la sfarsitul.

Presedintele Francois Hollande efectueaza, marti, o vizita oficiala in Romania. Programul oficial al intrevederii cu Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, marti, pe omologul sau francez, Francois Hollande, la Bucuresti, informeaza Palatul Elysee, cat si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Francois Hollande efectueaza, marti, o vizita oficiala in Romania

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, marti, pe omologul sau francez, Francois Hollande, la Bucuresti, informeaza Palatul Elysee, cat si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

Airbus va inaugura marti la Ghimbav noua fabrica de elicoptere, in prezenta presedintelui Frantei

Airbus Helicopter Industries va inaugura marti la Ghimbav noua sa fabrica de elicoptere, primul model H215 urmand a fi fabricat in 2017, iar capacitatea de 15 unitati/an ar trebui atinsa in 2020. La inaugurare va participa presedintele francez Francois Hollande. Airbus are probleme in Franta fiindca la uzina sudica Marignane sunt mari sanse sa fie anuntate 400 de disponibilizari, iar atmosfera este tensionata. Problemele din Franta nu au legatura cu fabrica de la Ghimbav, ci mai ales cu faptul ca o comanda consistenta din partea Poloniei este pe cale sa nu se mai concretizeze.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )