Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintele ICCJ despre OUG privind codurile penale: Am fost pusi in fata faptului implinit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele ICCJ despre OUG privind codurile penale: Am fost pusi in fata faptului implinit

Presedintele ICCJ Cristina Tarcea a declarat, miercuri, la Europa FM, ca Guvernul a adoptat OUG privind modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala fara avizul CSM, membrii CSM fiind pusi in fata faptului implinit. continuă pe Wall-Street Ro

Augustin Lazar: OUG privind codurile penale este o ofensa adusa autoritatii judecatoresti; trebuie atacata la CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a afirmat ca ordonanta de urgenta prin care sunt modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala sunt ofensatoare pentru autoritatea judecatoreasca si ca este nevoie ca ordonanta sa fie atacata la Curtea Constitutionala.

Sefa CSM despre OUG:Consider periculos si nedemocratic acest demers lipsit de respect fata de transparenta decizionala

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena, a declarat, pentru Agerpres, ca adoptarea OUG privind codurile penale este un demers 'periculos, nedemocratic si lipsit de o minima aparenta de respect fata de principiile transparentei decizionale, consultarii si dezbaterii, ce creeaza un real potential de instabilitate sociala.

Protest la Craiova: Ignoranta, minciuna, prostia si hotia distrug Romania! Jos Guvernul! VIDEO

Peste 4. 000 de craioveni au iesit in aceasta seara in strada pentru a protesta fata de actele normative adoptate marti seara privind codurile penale si gratierea.

UDMR, lovitura naucitoare pentru coalitia PSD-ALDE: Nu suntem de acord cu decizia Guvernului de a modifica Codurile Penale prin OUG

Surprinza in scandalul ordonantei vine din partea UDMR. Liderii uniunii maghiarilor au declarat, marti, ca nu sunt de acord cu decizia Guvernului Grindeanu de a modifica Codurile Penale prin.

Procurorul general despre ordonanta privind codul penal: Derapajul de neconstitutionalitate este vadit / Autoritatea judecatoreasca trebuie sa arate ca are substanta, ca nu este cantitate neglijabila

Procurorul General Augustin Lazar a declarat miercuri dimineata ca derapajul de neconstitutionalitate este vadit in cazul modificarilor la codurile penale adoptate de guvern marti noapte si ca este imperios necesar ca acesta sa fie sesizat la Curte.

Presedintele Iohannis cere Guvernului sa renunte la OUG privind gratierea: Nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni, Guvernului Grindeanu sa renunte la OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale, intrucat vocea oameilor nu poate fi ignorata.

Iohannis ii trimite lui Grindeanu o scrisoare in care cere abrogarea de urgenta a OUG privind modificarea codurilor

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, miercuri, o scrisoare premierului Sorin Grindeanu, in care cere abrogarrea de urgenta a OUG privind modificarea codurilor penale.

Dezbatere publica la MJ pe proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Ministerul Justitiei organizeaza luni o dezbatere publica privind proiectele de OUG privind gratierea unor pedepse si modificarea Codului penal si de procedura penala. Potrivit MJ, luni, 30 ianuarie, intre orele 10,00 - 12,00, la sediul Ministerului Justitiei va fi organizata o dezbatere cu privire la proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Codului penal si a Codului de procedura penala si proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind gratierea unor pedepse.

UPDATE SURSE Guvernul ar fi adoptat a OUG privind modificarile la Codul penal. Sedinta s-a incheiat. Florin Iordache urmeaza la declaratii

Toate indiciile si informatiile obtinute de HotNews. ro arata ca este foarte posibil ca guvernul sa discute in aceasta seara proiectul de OUG referitor la modificarile la Codul penal, prin care abuzul in serviciu, conflictul de interese si neglijenta in serviciu ar urma sa fie dezincriminate. Nu este clar daca doar se discuta proiectul. UPDATE ora 21:50: Potrivit surselor HotNews, Guvernul ar fi adoptat a OUG privind modificarile la Codul penal. Florin Iordache urmeaza la declaratii. O alta sursa confirma pentru HotNews. ro ca a fost adoptata OUG cu modificarile pe Codul Penal.

Florin Iordache, intrebat in cadrul consultarilor, daca vreun om politic va avea de castigat de pe urma OUG privind gratierea: Nu!

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a raspuns negativ, in cadrul consultarilor referitoare la OUG privind gratierea, atunci cand a fost intrebat daca de ordonanta va beneficia vreun om politic.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )