Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Iohannis le-a prezentat ambasadorilor straini viitoarea Strategie Nationala de Aparare

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis le-a prezentat ambasadorilor straini viitoarea Strategie Nationala de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis le-a prezentat reprezentantilor diplomatici ai statelor NATO si UE, acreditati la Bucuresti, principalele elemente din noua Strategie Nationala de Aparare a Tarii. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis sustine ca Romania poate deveni exportator de securitate energetica in regiune

Presedintele Iohannis sustine ca Romania isi propune sa devina un exportator de securitate energetica in regiune, iar companiile portugheze si-au exprimat deja intentia de a investi in Romania.

Presedintele Iohannis, invitat in Portugalia

Anibal Cavaco Silva, presedintele Portugaliei, care se afla miercuri intr-o vizita oficiala in Romania, a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, ca ar fi o onoare pentru tara sa sa-l primeasca pe presedintele Klaus Iohannis in vizita de stat.

Presedintele Iohannis promite o analiza profunda a legii pensiilor speciale pentru parlamentari

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, miercuri, ca dupa ce va primi legea pensiilor speciale pentru parlamentari va face o analiza profunda.

Presedintele Iohannis a semnat legile de organizare si functionare a ASF

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei a promulgat, luni, inainte de a pleca in vizita oficiala din Croatai, doua legi care privesc aprobarea unor ordonante de urgenta care se refera la organizarea si functionarea ASF.

Veste buna pentru romanii cu rate la banci. Presedintele Iohannis a semnat Legea INSOLVENTEI PERSOANELOR FIZICE

Klaus Iohannis, presesdintele Romaniei, a promulgat, joi, Legea care privede procedura insolventei persoanelor fizice prin care orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa isi poata reesalona datoriile pe o perioada de cinci ani.

Alesii din Parlament si-au votat pensiile de lux. Cati bani vor primi daca presedintele Iohannis promulga legea

Parlamentarii vor beneficia de pensii speciale daca presedintele Klaus Iohannis va promulga legea prin care senatorii si deputatii vor beneficia la batranete de indemnizatii marite. Si nu sunt deloc putini cei.

Presedintele Iohannis a promulgat doua legi de aprobare a unor ordonante referitoare la Autoritatea de Supraveghere Financiara si la asigurarile din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat doua legi pentru aprobarea unor ordonante de urgenta care privesc organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara, precum si completarea legii.

Presedintele Iohannis efectueaza, azi si maine, o vizita oficiala in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, astazi si maine, intr-o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )