Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presedintele Iohannis efectueaza, azi si maine, o vizita oficiala in Croatia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis efectueaza, azi si maine, o vizita oficiala in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, astazi si maine, intr-o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis efectueaza, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia

Klaus Iohannis va efectua, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic.

Klaus Iohannis face luni si marti o vizita oficiala in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala de doua zile in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, informeaza Administratoia Prezidentiala. In cursul celor doua zile, seful statului va avea intrevederi cu omologul croat Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic.

Presedintele Iohannis a semnat legile de organizare si functionare a ASF

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei a promulgat, luni, inainte de a pleca in vizita oficiala din Croatai, doua legi care privesc aprobarea unor ordonante de urgenta care se refera la organizarea si functionarea ASF.

Klaus Iohannis incepe, luni, o vizita de doua zile in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia, potrivit programului postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. in cursul vizitei de doua zile, seful statului va avea.

Presedintele Iohannis a promulgat doua legi de aprobare a unor ordonante referitoare la Autoritatea de Supraveghere Financiara si la asigurarile din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat doua legi pentru aprobarea unor ordonante de urgenta care privesc organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara, precum si completarea legii.

Presedintele Iohannis si sotia sa, la slujba de la Biserica romano-catolica Sf.Andrei din Mangalia

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au fost prezenti, duminica, la Biserica romano-catolica Sfantul Andrei din Mangalia.

Presedintele Iohannis a semnat decretele de acreditare pentru 10 ambasadori: Dintre ei lipseste George Maior, desemnat ambasador in SUA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, 10 decrete pentru acreditarea unor ambasadori, intre acestia numarandu-se Emil Hurezeanu - ambasador in Germania, Adrian Cioroianu - delegat permanent al Romaniei .

Presedintele Iohannis a semnat decretele de acreditare pentru zece ambasadori romani, lipseste Maior

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele pentru acreditarea a zece ambasadori ai Romaniei in diferite state, printre acestia aflandu-se Emil Hurezeanu in Germania), Bogdan Mazuru in Austria), Adrian Cioroianu la UNESCO), dar nu si George Maior desemnat ambasador in SUA).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1957 seconds )