Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alesii din Parlament si-au votat pensiile de lux. Cati bani vor primi daca presedintele Iohannis promulga legea

Antena3 Antena3,
Alesii din Parlament si-au votat pensiile de lux. Cati bani vor primi daca presedintele Iohannis promulga legea

Parlamentarii vor beneficia de pensii speciale daca presedintele Klaus Iohannis va promulga legea prin care senatorii si deputatii vor beneficia la batranete de indemnizatii marite. Si nu sunt deloc putini cei. continuă pe Antena3

Parlamentarii si-au votat pensiile speciale cu o larga majoritate: S-au inregistrat 300 de voturi pentru si 124 impotriva

Parlamentarii au votat pensiile speciale cu peste 300 de voturi, informeaza B1 TV. Opozitia a votat impotriva acestui proiect, fiind inregistrate 124 de voturi in acest sens. Potrivit initiativei legislative,.

Monica Macovei critica parlamentarii care au votat pensiile speciale

Europarlamentarul Monica Macovei a precizat, marti, referitor la pensiile speciale pentru parlamentari, ca senatorii si deputatii si-au marit pensiile fara sa merite.

Parlamentarii si-au votat pensiile SPECIALE. PNL ar putea ataca legea la Curtea Constitutionala

45 - PNL ar putea ataca legea la Curtea Constitutionala. Vom analiza sa vedem daca putem face acest demers, a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu, imediat dupa ce parlamentarii si-au votat.

Senatoarea Cristiana Anghel, dupa ce a votat pensiile speciale pentru alesi: Ma simt obligata sa-mi cer iertare

Senatoarea PLR-PC Cristiana Anghel a publicat pe contul sau de Facebook un text in care critica absentele senatorilor de la sedinta de plen care ar fi trebuit sa aiba loc astazi si sustine ca anularea sedintei, din lipsa de cvorum, o obliga sa ceara iertare pentru votul acordat ieri legii pensiilor speciale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )