Libnet.ro
UNICEF

06:30

Presedintele Iohannis promite o analiza profunda a legii pensiilor speciale pentru parlamentari

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis promite o analiza profunda a legii pensiilor speciale pentru parlamentari

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, miercuri, ca dupa ce va primi legea pensiilor speciale pentru parlamentari va face o analiza profunda. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis va analiza profund legea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se va referi la aceasta chestiune dupa ce va primi de la Parlament legea si va face o analiza.

Iohannis: Voi face o analiza profunda asupra legii pensiilor parlamentarilor, dupa ce o primesc

ACTUALIZARE 22:27 Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, intrebat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se va referi la aceasta chestiune dupa ce va primi de la Parlament legea si va face o analiza profunda. * Grupul Clientilor cu Credite in CHF critica adoptarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

Alesii din Parlament si-au votat pensiile de lux. Cati bani vor primi daca presedintele Iohannis promulga legea

Parlamentarii vor beneficia de pensii speciale daca presedintele Klaus Iohannis va promulga legea prin care senatorii si deputatii vor beneficia la batranete de indemnizatii marite. Si nu sunt deloc putini cei.

Presedintele Iohannis sustine ca Romania poate deveni exportator de securitate energetica in regiune

Presedintele Iohannis sustine ca Romania isi propune sa devina un exportator de securitate energetica in regiune, iar companiile portugheze si-au exprimat deja intentia de a investi in Romania.

Klaus Iohannis, prima reactie privind pensiile speciale ale parlamentarilor: Voi astepta sa imi trimita Parlamentul legea si voi face o analiza profunda

Parlamentarii si-au votat, marti, cu o larga majoritate pensiile speciale. Potrivit proiectului de lege, un parlamentar cu un mandat ar urma sa primeasca o astfel de indemnizatie de aproximativ 1. 550 de lei, cel cu.

Gorghiu, despre legea pensiilor speciale pentru alesi: Nu sunt foarte multe argumente pentru o contestatie la CCR

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat astazi, la RFI, ca formatiunea pe care o conduce ia in calcul atacarea la Curtea Constitutionala a legii privind pensiile speciale ale parlamentarilor, dar a mentionat ca nu sunt foarte multe argumente pentru a face acest demers.

Scrisoarea deschisa a lui Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, pentru Klaus Iohannis: Daca promulgati legea pensiilor speciale nu sunteti cu nimic diferit de parlamentarii PSD

Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, care a plecat din partid si si-a facut propria formatiune, Partidul Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care ii cere sa nu.

Senatoarea Cristiana Anghel, dupa ce a votat pensiile speciale pentru alesi: Ma simt obligata sa-mi cer iertare

Senatoarea PLR-PC Cristiana Anghel a publicat pe contul sau de Facebook un text in care critica absentele senatorilor de la sedinta de plen care ar fi trebuit sa aiba loc astazi si sustine ca anularea sedintei, din lipsa de cvorum, o obliga sa ceara iertare pentru votul acordat ieri legii pensiilor speciale.

ACTUALIZAT Parlamentul a adoptat legea pensiilor speciale pentru parlamentari; senatorii si deputatii vor primi o indemnizatie de 1500 lei pe luna pentru un mandat, in limita a trei mandate/ Parlamentarii condamnati pentru coruptie nu primesc pensie spec

Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost adoptat marti in sedinta comuna de plen a Camerei Deputatilor si Senatului cu 303 voturi pentru, 124 impotriva si doua abtineri. Guvernul a dat aviz negativ acestui proiect, invocand acordul cu FMI. Potrivit acestui proiect legislativ, un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de circa 4600 de lei, iar pentru un mandat va primi circa 1. 500 de lei. De aceasta indemnizatie nu beneficiaza insa si parlamentarii condamnati definitiv pentru coruptie, acesta fiind un amendament ce apartine liberalului Radu Zlati, singurul liberal care a anuntat ca va vota pentru acest proiect. Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, pe Facebook: PSD si satelitii sai au introdus, astazi, pensii speciale pentru parlamentari - o lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu principiul contributivitatii. Cu aceasta noua borna legislativa negativa, actualul Parlament va atinge probabil cel mai de jos prag in credibilitatea publica, dupa 1990. Nicicand Romania nu a avut o astfel de situatie: un Parlament fara credibilitate, care sustine un Premier fara legitimitate, cu o majoritate ai caror lideri fug de responsabilitate.

Alina Gorghiu: Nu sunt multe argumente pentru a ataca legea pensiilor speciale ale parlamentarilor la CCR

Pensiile speciale ale parlamentarilor reprezinta o discriminare morala fata de cetateni si un act de sfidare fata de toti ceilalti pensionari din Romania, potrivit co-presedintele PNL, Alina Gorghiu. Nu sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )