Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Iohannis a semnat legile de organizare si functionare a ASF

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis a semnat legile de organizare si functionare a ASF

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei a promulgat, luni, inainte de a pleca in vizita oficiala din Croatai, doua legi care privesc aprobarea unor ordonante de urgenta care se refera la organizarea si functionarea ASF. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis a semnat decretele de acreditare pentru zece ambasadori romani, lipseste Maior

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele pentru acreditarea a zece ambasadori ai Romaniei in diferite state, printre acestia aflandu-se Emil Hurezeanu in Germania), Bogdan Mazuru in Austria), Adrian Cioroianu la UNESCO), dar nu si George Maior desemnat ambasador in SUA).

Presedintele Iohannis a semnat decretele de acreditare pentru 10 ambasadori: Dintre ei lipseste George Maior, desemnat ambasador in SUA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, 10 decrete pentru acreditarea unor ambasadori, intre acestia numarandu-se Emil Hurezeanu - ambasador in Germania, Adrian Cioroianu - delegat permanent al Romaniei .

Presedintele Iohannis si sotia sa, la slujba de la Biserica romano-catolica Sf.Andrei din Mangalia

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au fost prezenti, duminica, la Biserica romano-catolica Sfantul Andrei din Mangalia.

Presedintele Iohannis a promulgat doua legi de aprobare a unor ordonante referitoare la Autoritatea de Supraveghere Financiara si la asigurarile din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat doua legi pentru aprobarea unor ordonante de urgenta care privesc organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara, precum si completarea legii.

Presedintele Iohannis efectueaza, azi si maine, o vizita oficiala in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, astazi si maine, intr-o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )