Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis participa astazi la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis participa astazi la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova, Ucraina). continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis va participa luni la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova, Ucraina).

Presedintele Iohannis a pledat la Bruxelles pentru consolidarea Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic, context in care a pledat pentru consolidarea acestei structuri, relateaza.

Carmen Iohannis participa la campania E.U. YES LA VOT. Cum le-a aratat tuturor ca voteaza in 26 mai

Carmen Iohannis se alatura campaniei E. Prima Doamna a Romaniei si-a schimbat imaginea de profil de pe contul de Facebook si, astfel, a dat semnalul ca sustine demersul lansat recent de Pro Tv. Presedintele Klaus Iohannis a invitat romanii sa se prezinte in numar mare la alegerile europarlamentare din 26 mai dar [] .

Klaus Iohannisparticipa la mitingul electoral programat de PNL la Iasi. Ce tema va aborda presedintele in discurs

Presedintele Iohannis se afla sambata, 11 mai, la Iasi, unde participa la mai multe evenimente, printre care se numara lansarea cartii sale, dar si mitingul PNL care va avea loc in centrul orasului.

Presedintele Iohannis, dezlantuit la adresa social-democratilor la mitingul PNL de la Iasi

Klaus Iohannis a urcat pe scena de la Iasi unde a sustinut un discurs la mitingul PNL. Presedintele a vorbit despre referendum si a lansat totodata un atac la adresa social democratilor Foarte frumos aici.

Presedintele Iohannis trimite din nou la Curtea Constitutionala Codurile penale modificate de PSD pe repede inainte in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a atacat vineri la Curtea Constitutionala controversatele modificari la Codul Penal si Codul de Procedura Penala si la Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, care au fost modificate pe repede inainte de comisia parlamentara condusa de Florin Iordache. Modificarea Codurilor penale a reintrat in procedura parlamentara dupa ce PSD a esuat in demersul de adoptare prin ordonanta de urgenta, acesta fiind unul dintre motivele schimbarii din functie a lui Tudorel Toader. Opozitia a acuzat ca toate modificarile au fost facute pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de inchisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )