Libnet.ro
UNICEF

06:45

Presedintele islandez mai vrea un mandat, dupa scandalul Panama Papers

România Liberă România Liberă,
Presedintele islandez mai vrea un mandat, dupa scandalul Panama Papers

Presedintele islandez Olafur Ragnar Grimsson a anuntat luni ca va candida pentru a un al saselea mandat dupa ce initial afirmase ca nu va mai intra in cursa electorala, invocand nesiguranta politica din tara, relateaza DPA, citata de Agerpres. Presedintele in varsta de 72 de ani a fost ales pentru prima data in 1996, fiind cel mai recent reales in 2012. Alegerile prezidentiale vor avea loc in Islanda la 25 iunie. continuă pe România Liberă

Premier scos la vanzare pe eBay, dupa scandalul Panama Papers

Situatie incredibila pentru premierul pakistanez Nawaz Sharif. Acesta a fost scos la vanzare de un internaut enervat de scandalul in care seful Executivului este implicat, dupa dezvaluirile Panama.

Cum vor fi penalizate paradisurile fiscale, dupa scandalul Panama Papers

Un grup de 20 de economii au amenintat ca vor penalizeze paradisurile fiscale care nu ofera informatii despre clientii sai, in urma scandalului de evaziune fiscala Panama Papers, scrie Bloomberg, potrivit Mediafax.

Tarile din G-20 ameninta paradisurile fiscale, dupa scandalul Panama Papers

Un grup de 20 de economii au amenintat ca vor penalizeze paradisurile fiscale care nu ofera informatii despre clientii sai, in urma scandalului de evaziune fiscala Panama Papers, scrie Bloomberg. Grupul.

Cum s-a sinucis Veronica Micle, marea iubire a lui Mihai Eminescu. Momentul sfasietor in care dragostea Luceafarului a decis ca nu mai vrea sa traiasca

Dupa moartea lui Mihaie Eminescu 15 iunie 1889), poeta Veronica Micle a intrat intr-o depresie puternica. La data de 3 august 1889, aflandu-se la Manastirea Varatec, Micle a luat decizia de a-si incheia socotelile cu viata si s-a sinucis cu arsenic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )