Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis, prezent la lansarea candidaturii Romaniei pentru organizarea Universiadei de vara din 2021, marti, la Universitatea din Bucuresti

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, prezent la lansarea candidaturii Romaniei pentru organizarea Universiadei de vara din 2021, marti, la Universitatea din Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent marti, 10 martie, incepand cu ora 17:00, in Aula Magna a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, la lansarea oficiala a candidaturii Romaniei la organizarea. continuă pe B1

VIDEO Cupa Davis: Presedintele Klaus Iohannis este prezent la Sibiu, la meciul de dublu

Presedintele Klaus Iohannis se afla, alaturi de sotia sa, in sala de la Sibiu unde se disputa meciul de dublu al echipei Romaniei impotriva echipei Israelului, in Cupa Davis.

Presedintele Klaus Iohannis isi schimba consilierul pentru securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui Adrian-George Scutaru si inlocuirea lui cu Ion Oprisor, care detinea.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa asista la al treilea meci din Cupa Davis de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa asista, sambata dupa-amiaza, la Sibiu, la cel de-al treilea meci din intalnirea de Cupa Davis Romania - Israel. Seful statului si prima doamna au fost.

VIDEO UPDATE Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Sala Transilvania din Sibiu, unde se desfasoarp partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului asista la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, la Sala Transilvania din Sibiu, unde s-a desfasurat partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului a asistat la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de 8 Martie pentru femei: intalnesc mereu femei remarcabile

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj de 8 Martie postat duminica pe pagina sa de Facebook, ca pentru el egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa, iar Ziua Femeii ar trebui sa.

Filat: Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova

Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat PLDM), in cadrul emisiunii Buna seara de la.

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de 8 martie: Pentru mine, egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa; ziua femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj video cu ocazie Zilei Internationale a Femeii. In clip, seful statului apare alaturi de sotia sa, Carmen, dar si alaturi de Principesa Margareta, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, tenismenele Simona Halep si Monica Niculescu, asistentul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

UPDATE Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential pentru securitate nationala George Scutaru/ SURSE: Scutaru nu va fi numit in functia de sef al SIE, ci a fost demis din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru eliberarea din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala Adrian-George Scutaru. Tatiana Niculescu Bran: George Scutaru a demisionat din motive personale. UPDATE: Potrivit informatiilor HotNews. ro, eliberarea din functie a lui George Scurtaru este o demitere in toata regula si nu anunta o numire intr-o functie mai importanta cum se vehiculeaza, de plida sefia Serviciului de Informatii Externe.

FOTO. Klaus Iohannis va sustine, din tribuna, echipa Romaniei la Cupa Davis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la o partida de tenis dintre echipele Romaniei si Israelului in cadrul Cupei Devis. Meciurile au loc in sala Transilvania din Sibiu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )