Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele Klaus Iohannis isi schimba consilierul pentru securitate nationala

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis isi schimba consilierul pentru securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui Adrian-George Scutaru si inlocuirea lui cu Ion Oprisor, care detinea. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis si Simona Halep, asteptati la meciul de Cupa Davis Romania-Israel de la Sibiu. Doi dintre israelieni au parinti romani

Presedintele Klaus Iohannis si Simona Halep se numara printre personalitatile invitate la meciul de Cupa Davis dintre Romania si Israel, eveniment care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani al Sibiu.

Directorul FBI se afla la Bucuresti, unde se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Victor Ponta

Directorul FBI se afla la Bucuresti. James Comey a avut, marti dimineata, o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, urmand ca apoi sa participe la o reuniune cu premierul Victor Ponta, potrivit unor surse.

Bogdan Chiritoiu, numit de Klaus Iohannis presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Bogdan Chiritoiu in functia de presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani, informeaza Administratia Prezidentiala. Bogdan Chiritoiu, de profesie economist, conduce Consiliul Concurentei din mai 2009. Primul sau mandat sau a expirat in 2014, de atunci fiind presedinte interimar.

Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential George Scutaru. in locul sau a fost numit Ion Oprisor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de eliberare din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala, George Scutaru, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. in.

UPDATE Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential pentru securitate nationala George Scutaru/ SURSE: Scutaru nu va fi numit in functia de sef al SIE, ci a fost demis din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru eliberarea din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala Adrian-George Scutaru. Tatiana Niculescu Bran: George Scutaru a demisionat din motive personale. UPDATE: Potrivit informatiilor HotNews. ro, eliberarea din functie a lui George Scurtaru este o demitere in toata regula si nu anunta o numire intr-o functie mai importanta cum se vehiculeaza, de plida sefia Serviciului de Informatii Externe.

Primul raport medical al lui Klaus Iohannis: Presedintele este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, prima evaluare a starii sale de sanatate de la preluarea mandatului. in urma analizelor, s-a aratat ca presedintele Iohannis este apt medical pentru indeplinirea.

Klaus Iohannis si-a facut analizele medicale anuale. Cum sta presedintele cu sanatatea

Presedintele Klaus Iohannis si-a efectuat analizele medicale anuale, anunta Administratia Prezidentiala, care precizeaza ca acesta este apt pentru indeplinirea atributiilor functiei.

Ministrul Justitiei spune ca se va consulta cu Klaus Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT. El a mai spus ca va face toate.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Bogdan Chiritoiu la conducerea Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de cinci ani

Bogdan Chiritoiu a fost numit joi in functia de presedinte al Consiliului Concurentei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a acestuia la conducerea institutiei pentru inca un mandat de 5 ani,.

Klaus Iohannis a efectuat vizita medicala anuala; seful statului este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis si-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Militar din Capitala si, potrivit raportului medical, seful statului este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, anunta un comunicat transmis miercuri de Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )