Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis, mesaj de 8 Martie pentru femei: intalnesc mereu femei remarcabile

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj de 8 Martie pentru femei: intalnesc mereu femei remarcabile

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj de 8 Martie postat duminica pe pagina sa de Facebook, ca pentru el egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa, iar Ziua Femeii ar trebui sa. continuă pe Antena3

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de 8 martie: Pentru mine, egalitatea intre barbati si femei este de la sine inteleasa; ziua femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj video cu ocazie Zilei Internationale a Femeii. In clip, seful statului apare alaturi de sotia sa, Carmen, dar si alaturi de Principesa Margareta, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, tenismenele Simona Halep si Monica Niculescu, asistentul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

Klaus Iohannis, mesaj video de 8 Martie: Ziua Femeii ar trebui sa fie in fiecare zi

Presedintele Klaus Iohannis a postat, duminica, pe contul oficial de Facebook, un mesaj video cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

Presedintele Klaus Iohannis isi schimba consilierul pentru securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui Adrian-George Scutaru si inlocuirea lui cu Ion Oprisor, care detinea.

Bogdan Chiritoiu, numit de Klaus Iohannis presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Bogdan Chiritoiu in functia de presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani, informeaza Administratia Prezidentiala. Bogdan Chiritoiu, de profesie economist, conduce Consiliul Concurentei din mai 2009. Primul sau mandat sau a expirat in 2014, de atunci fiind presedinte interimar.

Filat: Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova

Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat PLDM), in cadrul emisiunii Buna seara de la.

Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia 8 mai devine Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea potrivit careia ziua de 8 mai devine Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati. Obiectivul legii este de a promova egalitatea de sanse intre sexe ca.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei: Cadouri de 8 martie care incap in poseta

Cele mai potrivite telefoane pentru femei au un design foarte frumos si beneficiaza, printre altele, de camere foto extrem de performante. Cum aspectul unui smartphone este primul lucru care se observa, cele mai potrivite telefoane pentru femei nu aveau cum sa fie decat unele dintre cele mai frumoase de pe piata. Am inclus in acest [].

Victor Ponta, mesaj de 8 Martie pentru toate femeile

Martie este cu siguranta luna cea mai frumoasa din an - pentru ca vine primavara, pentru ca avem atat de multe doamne pe care putem sa le sarbatorim, sa le dam o floare, sa le multumim pentru tot ce fac!.

Ministrul german de Externe, se intalneste, luni, cu Klaus Iohannis

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a purta discutii pe teme de interes politic pentru ambele tari, informeaza Mediafax.

Ministrul Justitiei spune ca se va consulta cu Klaus Iohannis inainte de a propune noul sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a veni cu o propunere pentru noul procuror sef al DIICOT. El a mai spus ca va face toate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )