Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filat: Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Filat: Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova

Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat PLDM), in cadrul emisiunii Buna seara de la. continuă pe Antena3

VIDEO Cupa Davis: Presedintele Klaus Iohannis este prezent la Sibiu, la meciul de dublu

Presedintele Klaus Iohannis se afla, alaturi de sotia sa, in sala de la Sibiu unde se disputa meciul de dublu al echipei Romaniei impotriva echipei Israelului, in Cupa Davis.

Presedintele Klaus Iohannis isi schimba consilierul pentru securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui Adrian-George Scutaru si inlocuirea lui cu Ion Oprisor, care detinea.

Filat, despre Iohannis: e bun si pentru Romania, si pentru Moldova

Klaus Iohannis este un presedinte bun pentru Romania si pentru Republica Moldova, a declarat fostul premier moldovean Vlad Filat, liderul Partidului Liberal-Democrat PLDM), in cadrul emisiunii Buna seara de la televiziunea publica TRM.

Primul raport medical al lui Klaus Iohannis: Presedintele este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, prima evaluare a starii sale de sanatate de la preluarea mandatului. in urma analizelor, s-a aratat ca presedintele Iohannis este apt medical pentru indeplinirea.

VIDEO UPDATE Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Sala Transilvania din Sibiu, unde se desfasoarp partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului asista la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, la Cupa Davis de la Sibiu. Seful statului despre partida de tenis Romania-Israel: Foarte bun meci!

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, la Sala Transilvania din Sibiu, unde s-a desfasurat partida de dublu din cadrul meciului de Cupa Davis, Romania-Israel. Seful statului a asistat la meci alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

Bogdan Chiritoiu, numit de Klaus Iohannis presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Bogdan Chiritoiu in functia de presedinte al Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de 5 ani, informeaza Administratia Prezidentiala. Bogdan Chiritoiu, de profesie economist, conduce Consiliul Concurentei din mai 2009. Primul sau mandat sau a expirat in 2014, de atunci fiind presedinte interimar.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Bogdan Chiritoiu la conducerea Consiliului Concurentei pentru inca un mandat de cinci ani

Bogdan Chiritoiu a fost numit joi in functia de presedinte al Consiliului Concurentei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a acestuia la conducerea institutiei pentru inca un mandat de 5 ani,.

Klaus Iohannis a felicitat perechea Florin Mergea/Horia Tecau, dupa partida de dublu castigata de Romania in Cupa Davis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la plecarea de la Sala Transilvania din Sibiu, unde a asistat la partida de dublu a intalnirii dintre Romania si Israel din Cupa Davis, ca meciul a fost foarte.

Klaus Iohannis a efectuat vizita medicala anuala; seful statului este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis si-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Militar din Capitala si, potrivit raportului medical, seful statului este apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei, anunta un comunicat transmis miercuri de Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )