Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presedintele Klaus Iohannis, in vacanta de Pasti

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis, in vacanta de Pasti

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in perioada 6-10 aprilie, in vacanta de Pasti, a anuntat, luni, Administratia Prezidentiala, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Presa portugheza: presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vacanta privata in insulele Madeira

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, se afla in vacanta in insulele Madeira din Portugalia, informatia fiind publicata de site-ul ziarului portughez Diarios de Noticias.

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vacanta privata in insulele Madeira

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, se afla in vacanta in insulele Madeira din Portugalia, informatia fiind publicata de site-ul ziarului portughez Diarios de Noticias, relateaza Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis, intr-o vacanta privata in insulele Madeira

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, s-ar afla in vacanta in insulele Madeira din Portugalia, potrivit site-ului ziarului portughez Diarios de Noticias, citat de Mediafax.

Klaus Iohannis: Dupa Pasti, voi relua consultarile cu partidele politice si vom evalua cat s-a realizat din calendarul actiunilor stabilite la inceputul sesiunii parlamentare

Klaus Iohannis a facut un anunt important pe contul sau de Facebook. Presedintele vrea sa vada ce au facut partidele parlamentare de la ultima consultare de la Cotroceni si le cheama din nou la.

Presedintele Klaus Iohannis a mai scris o carte, Primul pas, care va fi lansata la Bookfest 2015

Primul pas, o noua carte scrisa de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care reprezinta o continuare a volumului Pas cu pas, publicat in 2014, va fi lansata la editia de anul acesta a Targului International Bookfest 2015, ce va avea loc intre 20 si 24 mai, in Bucuresti.

Presedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine

Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine. Pentru prima data, Romania are un presedinte de alta confesiune decat cea majoritara, ortodoxa. Iohannis.

Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti, in intervalul 6-10 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul nu precizeaza unde isi petrece Iohannis.

Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, in insula Madeira din Portugalia

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti, in intervalul 6-10 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul nu precizeaza unde isi petrece Iohannis.

Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in saptamana 6-10 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa, insa nu precizeaza unde s-a deplasat Iohannis in concediu.

Klaus Iohannis, pe Facebook: Dupa sarbatorile de Pasti, voi relua consultarile cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, pe pagina sa de Facebook, ca, dupa sarbatorile de Pasti, va relua consultarile cu partidele, pentru a evalua cat s-a realizat din calendarul actiunilor stabilite la inceputul sesiunii parlamentare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )