Libnet.ro
UNICEF

18:00

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vacanta privata in insulele Madeira

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vacanta privata in insulele Madeira

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, se afla in vacanta in insulele Madeira din Portugalia, informatia fiind publicata de site-ul ziarului portughez Diarios de Noticias, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Presa portugheza: presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vacanta privata in insulele Madeira

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, se afla in vacanta in insulele Madeira din Portugalia, informatia fiind publicata de site-ul ziarului portughez Diarios de Noticias.

Presedintele Klaus Iohannis, intr-o vacanta privata in insulele Madeira

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, s-ar afla in vacanta in insulele Madeira din Portugalia, potrivit site-ului ziarului portughez Diarios de Noticias, citat de Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis, in vacanta de Pasti

Presedintele Klaus Iohannis se va afla in perioada 6-10 aprilie, in vacanta de Pasti, a anuntat, luni, Administratia Prezidentiala, potrivit Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis a mai scris o carte, Primul pas, care va fi lansata la Bookfest 2015

Primul pas, o noua carte scrisa de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care reprezinta o continuare a volumului Pas cu pas, publicat in 2014, va fi lansata la editia de anul acesta a Targului International Bookfest 2015, ce va avea loc intre 20 si 24 mai, in Bucuresti.

Presedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine

Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine. Pentru prima data, Romania are un presedinte de alta confesiune decat cea majoritara, ortodoxa. Iohannis.

Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti, in intervalul 6-10 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul nu precizeaza unde isi petrece Iohannis.

Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, in insula Madeira din Portugalia

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti, in intervalul 6-10 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul nu precizeaza unde isi petrece Iohannis.

Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in saptamana 6-10 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa, insa nu precizeaza unde s-a deplasat Iohannis in concediu.

Klaus Iohannis, care era asteptat la Sibiu de Inviere, nu a mai ajuns. Surse locale spun ca nu ar fi in tara

Presedintele Klaus Iohannis, care era asteptat la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, unde merge in fiecare an de Paste, nu a mai ajuns la ceremonialul religios, surse locale sustinand ca seful statului si sotia sa nu s-ar afla in tara, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis face Primul pas la Bookfest. Presedintele va lansa un nou volum, dupa bestseller-ul Pas cu pas

Presedintele Klaus Iohannis pregateste lansarea unui nou volum, dupa ce Pas cu pas a fost bestseller-ul anului 2014. Cartea Primul pas este o continuare a precedentei, lansata anul trecut la Gaudeamus, si care a ajuns la un record de peste 130. 000 de exemplare vandute.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )