Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu face o comparatie intre regimul lui Iliescu si cel al lui Iohannis: Progresul Romaniei si al romanilor este enorm si ireversibil

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu face o comparatie intre regimul lui Iliescu si cel al lui Iohannis: Progresul Romaniei si al romanilor este enorm si ireversibil

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca progresul Romaniei este enorm in 2017, fata de iunie 1990. Pentru a-si sustine cele spuse, fostul sef de stat a facut o comparatie pe pagina sa de Facebook, intre presedintele Ion Iliescu si presedintele Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Basescu face o comparatie intre iunie 1990 si februarie 2017: Trebuie sa recunoastem ca progresul e enorm si ireversibil

Liderul PMP Traian Basescu face o comparatie intre iunie 1990 si februarie 2017, spunand ca, oricat sunt unii de carcotasi, trebuie sa recunoastem ca progresul Romaniei si al romanilor este enorm si ireversibil.

Replici acide in Parlament, intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Cand ai dosar de abuz in serviciu, lasi ciocu mic, domnu Dragnea?

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a avut un schimb de replici acide cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, chiar in Parlament. Traian Basescu a adus in discutie dosarul de abuz in serviciu al liderului PSD, cel din urma replicandu-i ca nu este cazul .

Ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Numai in Romania te poate injura cineva pe timpul tau/ Numai in Romania un ayatollah e ortodox (VIDEO)

Dezbaterile din plenul Parlamentului pe motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu s-a incheiat cu o serie de ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea. Fostul presedinte al Romacirc.

Liderul PMP, Traian Basescu: Bineinteles ca Iohannis merge la Parlament pentru a-si bifa victoria. Si eu as face la fel

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, luni, la un post de televiziune, ca actualul sef e stat a jucat perfect cartea punerii la zid a PSD, iar mesajul pe care il va transmite, marti, Parlamentului, reprezinta o consemnare a victoriei.

Traian Basescu: Am fost cel mai informat om politic, dar nu am stiu decat 10%! Mesaj catre Dragnea si Tariceanu: Vorbiti cu cetatenii (VIDEO)

Show in Parlamentul Romaniei cu Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu! Cei trei s-au intrecut in glume in timpul dezbaterii parlamentare din timpul motiunii de.

Traian Basescu o incurajeaza pe sotia lui Sorin Grindeanu: Fiti barbata si nu lacrimati pentru cateva fluieraturi. Sunteti sotia premierului, ce Dumnezeu!

Fostul sef al statului, senatorul Traian Basescu, a incurajat-o, intr-o postare pe Facebook, pe sotia premierului Sorin Grindenu, dupa ce aceasta ar fi scris, pe contul de Facebook al nepoatei sale, un mesaj de sustinere pentru actualul sef al Executivului.

Traian Basescu, mesaj catre guvernanti: Patriotii PSD-isti s-au speriat de popor. Nu va speriati de cei pe care spuneti ca vreti sa-l serviti

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat un mesaj dedicat celor din Guvern care s-au plans de faptul ca anumiti jurnalisti le-au facut publice numerele de telefon. Fostul sef al statului le transmite acestora ca nu ar trebui sa le fie frica de popor si ca vor afla foarte multe lucruri daca ii vor asculta.

Traian Basescu: Presedintele Iohannis i-a jucat pe pesedisti. Dragnea a crezut ca e barbatul numarul 1 al tarii, dar seful statului l-a pus cu spatele la zid

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, spune ca seful statului, Klaus Iohannis, a jucat ireprosabil politic pentru aducerea in situatie dificila a PSD.

Traian Basescu: Este o mare greseala a premierului ca la pachet cu abrogarea ordonantei 13 nu l-a remaniat si pe ministrul Justitiei(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca premierul Sorin Grindeanu a gresit pentru ca nu l-a remaniat pe ministrul Justitiei in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )