Libnet.ro
UNICEF

01:06

Presedintele PNL Olt, Gigel Stirbu: Voi vota pentru eutanasierea maidanezilor

Adevărul Adevărul,
Presedintele PNL Olt, Gigel Stirbu: Voi vota pentru eutanasierea maidanezilor

Problema cainilor fara stapan incepe sa-i acapareze, incet-incet, si pe politicienii din judetul Olt. Presedintele interimar al filialei PNL Olt, deputatul Gigel Stirbu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca va vota pentru eutanasierea maidanezilor in ziua in care legea pe aceasta tema va fi supusa aprobarii in plen. continuă pe Adevărul

Gigel Stirbu, deputat PNL: Domnule Oprescu, sangele acelui mic inger sfasiat de caini se afla pe mainile dumneavoastra!

Presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, deputatul PNL Gigel Stirbu, il critica in termeni foarte duri pe primarul Sorin Oprescu, considerandu-l principalul vinovat in cazul uciderii copilului de 4 ani de catre cainii maidanezi. Primarul general al municipiului Bucuresti, domnul Sorin Oprescu, se foloseste de suferinta oamenilor care si-au pierdut un copil si se catara pe durerea lor pentru a organiza conferinta de presa la ora de maxima audienta. in mod normal, ar fi trebuit sa fie la capataiul acelui inger pentru a carui disparitie este principalul vinovat, a spus Stirbu intr-un comunicat de presa. Declaratia a fost facuta la scurt timp dupa ce presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus ca nu crede ca referendumul propus de primarul Capitalei reprezinta o solutie.

Noua echipa din fruntea PNL Olt: Primul target - minimum 25 % din voturile de la europarlamentare

La aproape doua luni de la demisia in bloc a conducerii PNL Olt, noua echipa numita de la Bucuresti in fruntea organizatiei judetene a filialei a iesit la rampa. Duminica 8 septembrie, noul lider interimar al galbenilor de la Olt, deputatul Gigel Stirbu, insotit de cativa dintre membrii noii conduceri a partidului, a organizat prima conferinta de presa in aceasta calitate pentru a anunta oficial prioritatile.

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier in Cluj-Napoca, lovind un autoturism care circula in fata masinii sale, iar senatorul a primit avertisment si trei.

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, implicat intr-un accident rutier in Cluj-Napoca

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier in Cluj-Napoca, lovind un autoturism care circula in fata masinii sale, iar senatorul a primit avertisment si trei puncte de penalizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )