Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presedintele Romaniei a discutat despre piata unica si securitate cu viitorul sef al Consiliului European. Iohannis: Pentru a avea o voce puternica a UE in relatia cu partenerii (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Romaniei a discutat despre piata unica si securitate cu viitorul sef al Consiliului European. Iohannis: Pentru a avea o voce puternica a UE in relatia cu partenerii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, la Bucuresti, cu Charles Michel, viitorul sef al Consiliului European, despre nevoia unei politici externe puternice, care va trebui creata de noi toti pentru a. continuă pe B1

Klaus Iohannis a votat. Cine l-a insotit pe presedintele Romaniei la sectia de votare

Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, la sectia de votare, pentru turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful statului si-a exprimat optiunea cu privire la viitorul presedinte al Romaniei, iar la iesirea din sectie a zambit si a parut increzator in sansele pe care le are pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis .

Ministrul Ciuca, intrevedere cu ambasadorul Turciei la Bucuresti: Cei doi oficiali au discutat despre cooperarea in sfera securitatii

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae-Ionel Ciuca, s-a intalnit, marti, la sediul MApN, cu ambasadoruli Turciei in Romania, Fusun Aramaz. in cadrul intrevederii, cei doi oficiali au discutat despre.

Cine ii ia locul Vioricai Dancila in fruntea PSD, daca aceasta devine presedintele Romaniei

Viorica Dancila a explicat joi, cine va prelua conducerea PSD in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei. Citeste si: Viorica Dancila a votat la Colegiul Sfantul Sava: Am votat pentru o.

BOMBA! Cine va fi PRESEDINTELE ROMANIEI? AVEM NUMELE! PREVIZIUNEA facuta de o CELEBRA CLARVAZATOARE!

Cine va fi noul presedinte al Romaniei? Toti romanii asteapta cu sufletul la gura sa vada rezultatul si cine sa afle cine va fi presedintele tarii, incepand de luni.

Concluziile generale ale organizarii si desfasurarii alegerilor pentru Presedintele Romaniei

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, s-a intalnit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )