Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presedintele Senatului este urmarit penal de catre DNA O noua acuzatie de marturie mincinoasa

România Liberă România Liberă,
Presedintele Senatului este urmarit penal de catre DNA O noua acuzatie de marturie mincinoasa

Procurorii DNA Brasov au inceput urmarirea penala si a lui Dorin Marian, fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu, tot in dosarul retrocedarilor Truica- Printul Paul. continuă pe România Liberă

Marian Dorin, mana dreapta a lui Tariceanu, este urmarit penal de DNA pentru marturie mincinoasa (VIDEO)

Marian Dorin, fostul sef al cancelariei prim-ministrului pe vremea in care Calin Popescu Tariceanu era premier, este urmarit penal de DNA pentru marturie mincinoasa, informeaza B1 TV. Declaratiile.

DNA: Calin Popescu Tariceanu este urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului in dosarul Ferma Baneasa

Procurorii de la Serviciul teritorial Brasov al Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru marturie mincinoasa.

Irinel Popescu, audiat la DNA. Fostul presedinte al CNAS este urmarit penal pentru abuz in serviciu

Irinel Popescu, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), s-a prezentat, marti dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Procurorii au anuntat luni ca medicul este urmarit penal pentru abuz in serviciu.

Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal de DNA. Procurorii il acuza de MARTURIE MINCINOASA si FAVORIZAREA FAPTUITORULUI

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, in dosarul privind retrocedarea a unei suprafete din Padurea Snagov si a Fermei Baneasa.

Al doilea om in stat, urmarit penal

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, este investigat pentru marturie mincinoasa sub juramant si favorizarea faptuitorilor Remus Truica si altii in dosarul restiturilor unor terenuri din Padurea Snagov si din Ferma Baneasa.

Al doilea om in stat, urmarit penal in dosarul retrocedarilor cu prejudicii de peste 140 de milioane de euro

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, este investigat pentru marturie mincinoasa sub juramant si favorizarea faptuitorilor Remus Truica si altii in dosarul restiturilor unor terenuri din Padurea Snagov si din Ferma Baneasa.

Marian Dorin, fost sef al cancelariei primului ministru, urmarit penal

Marian Dorin, fost sef al cancelariei primului ministru, este urmarit penal de catre procurorii DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale in care este anchetat presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

DNA: Vasile Ciurchea urmarit penal intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 16 milioane euro

ACTUALIZARE 13:15 Vasile Ciurchea, urmarit penal pentru abuz in serviciu Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu alaturi de alte persoane din conducerea CNAS, intr-un dosar in care s-a retinut un prejudiciu de peste 16 milioane de euro, potrivit unor surse din presa.

UPDATE. Fostul sef al Casei de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, urmarit penal de DNA. Este vorba despre un dosar cu prejudiciu imens

Fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, dr Vasile Ciurchea, se afla la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri. Procurorii au inceput urmarirea penala. Ciurchea a fost sef al CNAS in perioada iunie 2014 - martie 2016.

Fostul sef de cabinet al lui Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal pentru marturie mincinoasa

Fostul sef de cabinet al lui Calin Popescu Tariceanu, Dorin Marian, este urmarit penal pentru marturie mincinoasa, in urma declaratiilor date ca martor in dosarul retrocedarii unei suprafete din Padurea Snagov si a fermei Baneasa, in care sunt trimisi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )