Libnet.ro
UNICEF

17:45

Presedintele SUA, Donald Trump, afirma ca a avut o intalnire foarte buna cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov

România Liberă România Liberă,
Presedintele SUA, Donald Trump, afirma ca a avut o intalnire foarte buna cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov

Presedintele Donald Trump a declarat ca a avut, miercuri, la Casa Alba, o intrevedere foarte buna cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe. continuă pe România Liberă

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey. Trump: Nu sunteti capabil sa conduceti de o maniera eficace Biroul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

SUA: Donald Trump l-a demis pe seful FBI, James Comey

Presedintele american, Donald Trump l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, potrivit Agerpres. Decizia a provocat o unda de soc la Washington, mai ales ca FBI este.

Presedintele american Donald Trump se intalneste miercuri cu ministrul rus de Externe (oficial)

Donald Trump il va primi miercuri la Casa Alba pe ministrul ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, prima intalnire cu un oficial rus de rang inalt a presedintelui american de la venirea la putere.

Cum arata presedintele american, Donald Trump, in anii 70 - FOTO in articol

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, si-a inceput cariera in afaceri la inceputul anilor70, cu sprijinul financiar al tatalui sau. Investind in imobiliare, s-a.

Decizie neasteptata a lui Donald Trump: l-a demis pe seful FBI

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis pe directorul FBI, James Comey. Demiterea acestuia a socat Washingtonul, iar democratii au acuzat ca eliminarea lui Comey are legatura cu investigatia condusa de FBI cu privire la legaturile intre echipa de.

Donald Trump l-a felicitat pe Macron pentru victorie si spune ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu acesta

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a felicitat pe Emmanuel Macron pentru castigarea alegerilor prezidentiale franceze si a adaugat faptul ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu el, informeaza Reuters.

SUA: Presedintele Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey (Casa Alba)

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care aminteste ca FBI este institutia insarcinata cu ancheta asupra eventualelor legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si Rusia.

Donald Trump, pe cale sa scoata SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

Presedintele american, Donald Trump a prevazut marti o reuniune a principalilor sai consilieri economici pentru a discuta despre participarea Statelor Unite ale Americii la Acordul de la Paris privind schimbarile cl.

Radu Tudor: Donald Trump a facut un gest foarte riscant

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite Agepres,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )