Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Presedintele Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey (Casa Alba)

Hotnews Hotnews,
 SUA: Presedintele Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey (Casa Alba)

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care aminteste ca FBI este institutia insarcinata cu ancheta asupra eventualelor legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si Rusia. continuă pe Hotnews

Presedintele Donald Trump l-a concediat pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Donald Trump a anuntat, printr-o scrisoare publica, concedierea directorului FBI-ului, dupa consultari cu procurorul general si adjunctul procurorului general, pentru motivul ca acesta nu este capabil sa conduca eficient FBI-ul.

Presedintele Donald Trump se va intalni, miercuri, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, se va intalni, miercuri, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, la Casa Alba, conform programului oficial al liderului american, o intrevedere confirmata de presa de stat rusa, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Directorul FBI a aflat de la televizor ca a fost concediat, chiar in timp ce tinea un discurs in fata unor angajati

James Comey a aflat de la televizor ca presedintele Donald Trump l-a concediat din functia de director FBI, informeaza New York Times. Comey tinea un discurs in fata unui grup de angajati din Los.

Presedintele Trump l-a demis pe directorul FBI

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a semnat in timpul noptii scrisoarea de demitere a directorului Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey. Demiterea acestuia a socat Washingtonul, iar democratii au acuzat ca eliminarea lui Comey are legatura cu investigatia condusa de FBI cu privire la legaturile dintre campania Trump si Rusia, relateaza BBC.

Unda de soc la Washington. Trump l-a demis pe directorul FBI

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care.

Procurorul general adjunct al SUA, Rod Rosenstein, sustine ca demiterea directorului FBI pune in pericol credibilitatea Biroului

Procurorul general al SUA, Rod J. Rosenstein, sustine ca reputatia si credibilitatea FBI au fost afectate de actiunile directorului James Comey, in conditiile in care presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis marti, noteazamWashington Post, potrivit Me4diafax.

Presedintele SUA, Donald Trump, afirma ca a avut o intalnire foarte buna cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov

Presedintele Donald Trump a declarat ca a avut, miercuri, la Casa Alba, o intrevedere foarte buna cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe.

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a ajuns la Casa Alba, unde discuta cu Donald Trump, in Biroul Oval

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a ajuns miercuri dimineata la Casa Alba, pentru o intalnire cu presedintele Donald Trump, dupa ce a discutat anterior cu secretarul de stat Rex Tillerson, anunta AFP.

Surse: Donald Trump ar fi refuzat o vizita in Romania, DIN CAUZA lui Liviu Dragnea

Presedintele Donald Trump ar fi refuzat sa vina in Romania in luna mai, cand efectueaza o vizita in Europa pentru a participa la reuniunea NATO. Stirea a aparut initial pe DC News,.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey. Trump: Nu sunteti capabil sa conduceti de o maniera eficace Biroul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )