Libnet.ro
UNICEF

12:45

Decizie neasteptata a lui Donald Trump: l-a demis pe seful FBI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Decizie neasteptata a lui Donald Trump: l-a demis pe seful FBI

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis pe directorul FBI, James Comey. Demiterea acestuia a socat Washingtonul, iar democratii au acuzat ca eliminarea lui Comey are legatura cu investigatia condusa de FBI cu privire la legaturile intre echipa de. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Donald Trump se va intalni, miercuri, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, se va intalni, miercuri, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, la Casa Alba, conform programului oficial al liderului american, o intrevedere confirmata de presa de stat rusa, transmite DPA, potrivit Agerpres.

SUA: Donald Trump l-a demis pe seful FBI, James Comey

Presedintele american, Donald Trump l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, potrivit Agerpres. Decizia a provocat o unda de soc la Washington, mai ales ca FBI este.

SUA: Presedintele Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey (Casa Alba)

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care aminteste ca FBI este institutia insarcinata cu ancheta asupra eventualelor legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si Rusia.

Radu Tudor: Donald Trump a facut un gest foarte riscant

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite Agepres,.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey. Trump: Nu sunteti capabil sa conduceti de o maniera eficace Biroul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a ajuns la Casa Alba, unde discuta cu Donald Trump, in Biroul Oval

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a ajuns miercuri dimineata la Casa Alba, pentru o intalnire cu presedintele Donald Trump, dupa ce a discutat anterior cu secretarul de stat Rex Tillerson, anunta AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, afirma ca a avut o intalnire foarte buna cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov

Presedintele Donald Trump a declarat ca a avut, miercuri, la Casa Alba, o intrevedere foarte buna cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe.

Donald Trump crede ca exercitiile fizice iti scurteaza durata de viata: Statul in picioare si vorbitul, antrenamente suficiente

Donald Trump este o personalitate distincta, cu idei care socheaza si impresioneaza. De aceasta data, ideile sale au creat atat amuzament, cat si confuzie. Aparent, presedintele Americii crede ca oa.

Summit musulman organizat cu ocazia primei vizite a lui Donald Trump in strainatate, in Arabia Saudita, dupa depunerea juramantului / Marele absent - Iranul

Presedintele american Donald Trump va participa la un summit arab in Arabia Saudita, in perioada 20 - 21 mai, la prima sa vizita in afara Americii, de cand este presedinte, la care mai sunt invitati de regele Salman al Arabiei regele Abdallah al II-lea al Iordaniei, presedintii nigerian si algerian Abdelaziz Bouteflika si Mahamadou Issoufou, dar si liderii Turciei si Pakistanului, scrie AFP.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )