Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele SUA a inceput turneul in Europa. IMAGINI cu Barack Obama la Varsovia

Antena3 Antena3,
Presedintele SUA a inceput turneul in Europa. IMAGINI cu Barack Obama la Varsovia

Presedintele american Barack Obama a ajuns, marti, la Varsovia, Polonia, unde se va intalni cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est, intre care si Romania. Presedintele american efectueaza. continuă pe Antena3

Presedintele Basescu s-a intalnit in Polonia cu Barack Obama

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, cu liderul american, Barack Obama, cu presedintele polonez Bronislav Komorowski si cu alti lideri din Europa Centrala si de Est. Reuniunea a avut loc la Palatul .

Imagini de la intalnirea presedintelui Basescu cu Barack Obama la Varsovia (FOTO si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se afla marti dupa-amiaza la o intalnire la Varsovia la care participa si presedintele Statelor Unite ale Americii,Barack Obama. La reuniunea de la Palatul.

VIDEO FOTOGALERIE Au aparut primele imagini de la intalnirea lui Traian Basescu cu Barack Obama

Presedintele Traian Basescu a participat marti, la Varsovia, la un dineu de lucru oferit de presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si de presedintele Republicii Polone, domnul Bronislaw Komorowski.

Presedintele american Barack Obama se intalneste astazi cu liderii noii Europe, in Polonia

Presedintele american Barack Obama soseste astazi la Varsovia, prima etapa a turneului sau in Europa. Seful Casei Albe se va vedea in capitala Poloniei si cu lideri din statele Europei Centrale si de Est, printre acestia si seful statului roman, Traian Basescu.

Barack Obama va efectua un turneu diplomatic in Europa

Presedintele american, Barack Obama, va efectua, in cursul saptamanii viitoare, un turneu diplomatic in Polonia, Belgia si Franta, cu ocazia caruia se va intalni cu presedintele ucrainean ales, Petro Porosenko, va participa la summitul G7 si la comemorarile dedicate Zilei Debarcarii.

Barack Obama, plan de securitate pentru Europa de Est

Presedintele american Barack Obama, a propus, marti, prezent la Varsovia in cadrul unui turneu european, alocarea sumei de un miliard de dolari pentru a asigura securitatea in Europa de Est. Planul de securitate presupune dislocarea de noi forte.

Barack Obama ia masuri. PLANUL care va proteja Europa de Est si COSTURILE sale uriase

Presedintele american, Barack Obama, a propus, marti, la Varsovia un miliard de dolari pentru dislocarea de noi forte americane, terestre, aeriene si navale, in Europa de Est, preocupata de criza ucraineana. Ace.

Barack Obama propune un miliard de dolari pentru un plan de securitate in Europa de Est

Presedintele american, Barack Obama, propune un miliard de dolari pentru un plan de securitate in Europa de Est, relateaza AFP. Acesta a propus un miliard de dolari pentru dislocarea de noi forte americane,.

UPDATE Barack Obama propune un miliard de dolari pentru un plan de securitate a tarilor din Europa de Est care nu sunt membre NATO, inclusiv Moldova

Presedintele american Barack Obama a propus marti, la Varsovia, sa aloce pana la un miliard de euro pentru a amplasa noi forte americane, terestre, aeriene si navale, in Europa de Est, pe fondul crizei din Ucraina, scrie AFP.

UPDATE Barack Obama a ajuns in Polonia: Angajamentul american in Europa de Est este sacrosanct

UPDATE Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a ajuns marti la Varsovia unde va incerca sa dea asigurari tarilor din Europa de Est in legatura cu angajamentul Statelor Unite pentru apararea securitatii aliatilor din NATO dupa inglobarea Crimeii de catre Rusia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )